Noticias Castellón
domingo, 04 de diciembre del 2022 | Última actualización: 13:24

Betxí impulsa la participació ciutadana a través del projecte ‘Activem’ amb 8.000 euros

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

Castellón Información

Desenes de persones es van aplegar ahir de vesprada a la seu social de Ruralnostra per tal d’escoltar de primera mà el que seran els eixos centrals de la quarta edició ‘d’Activem Betxí’, la convocatòria social que finança projectes locals de participació ciutadana.

El pla comptarà, per a l’edició del 2017, amb 8.000 euros de pressupost, aportats al 50% per la fundació i l’Ajuntament de Betxí.  Seguint el model d’enguany, s’obri un termini de presentació de propostes per tal que posteriorment siguen estudiades i valorades per poder ser realitzades.

Manolo Piquer, president de Novessendes, ha remarcat que “a través d’esta iniciativa vam encetar ara fa quatre anys un model de convocatòria oberta a totes les persones interessades en millorar el nostre poble i en realitzar propostes de caire social”.

Així mateix, el regidor de Participació Ciutadana, Raül Soria, ha incidit en la importància de projectes com este, “que contribueixen a fer el nostre municipi un poble més obert i solidari i a compartir iniciatives de col·laboració entre les persones”.

Cal subratllar que al llarg del 2016 s’han recolzat un total de sis projectes, entre els que destaca especialment el desenvolupat per l’associació juvenil L’Espurna, titulat “Motivar a aprendre” i que ha treballat durant els últims mesos amb l’animació i l’oci dels joves betxinencs.