Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 28 de marzo del 2023 | Última actualización: 19:10

Advertisement
Advertisement

Betxí escolta la candidatura per a l’alcaldia de Carla Nebot per Compromís

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 27 segundos

Noticias Relacionadas

La jove va rebre el suport de l’actual alcalde , Alfred Remolar i del diputat de Compromís a les Corts, Vicent Marzà

Carla Nebot ja és oficialment la candidata a l’alcaldia de Compromís a Betxí. Davant de desenes de persones que omplien el saló Brisamar, va mostrar la seua força i energia per encoratjar el poble a seguir per la bona senda aconseguida en les tres últimes legislatures que ha dut a ser un referent de bona gestió a les comarques de Castelló.

Sempre en positiu, com va remarcar diverses vegades Nebot, va destacar l’actual situació de deute 0 que té el consistori i es va marcar com a metes desenvolupar el polígon de les Palasses i construir un polifuncional per a fer grans esdeveniments sense cap molèstia per al veïnat.

La nova candidata va ressaltar que “la candidatura de Compromís serà l’única que comptarà amb gent amb experiència en gestió municipal, ja que actuals regidors i el mateix alcalde, Alfred Remolar, estaran al meu costat i aniran per davant de la llista per continuar amb la seua tasca”.

Per la seua banda, Vicent Marzà va destacar que Compromís és l’única força que veritablement defensa els interessos valencians i va recordar les inversions de més de 8 milions d’euros que ha fet la Conselleria d’Educació a Betxí en la present legislatura.

Alfred Remolar, l’actual alcalde de la localitat, va fer un repàs de les fites aconseguides en els seus anys de gestió i va confirmar que “estaré al costat de Carla on ella em diga, perquè la meua voluntat és continuar treballant per Betxí i per la nostra gent”.

Advertisement
Advertisement