Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 11:22

Advertisement
Advertisement

Betxí demana mig milió d’euros per seguir millorant els polígons industrials de la localitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 3 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Betxí ha sol·licitat una subvenció de 500.000 euros per a continuar invertint en els polígons industrials municipals i les àrees adjacents, com s’està fent des que l’equip que lidera Alfred Remolar va arribar al govern fa dotze anys.

Entre els projectes que s’han presentat, es pretén millorar els accessos al polígon Molí Llop i construir un parkour en aquesta zona, que suposarà una nova alternativa d’oci per als joves de la localitat. El pla en la zona nord té un pressupost de 200.000 euros.

D’altra banda, s’ha sol·licitat 80.000 euros per a millorar el polígon del Carrer Vilavella, amb l’ampliació del carril bici i el pavimentat per la zona del cementeri i el poliesportiu municipal.

Finalment, es pretén millorar els voltants del polígon on se situa la fàbrica Exagres. Per a això, s’han sol·licitat 220.000 euros, amb els quals es pretén remodelar la zona de front del cementeri, ampliant la zona de vianants i augmentat la vegetació.

El primer edil, Alfred Remolar, ha destacat que “l’ajuntament manté l’aposta que va fer aquest govern des del primer dia d’invertir en fer més competitius els nostres polígons industrials i oferint uns serveis adequats a la qualitat de les nostres empreses”.

Advertisement
Advertisement