Noticias Castellón
sábado, 30 de septiembre del 2023 | Última actualización: 19:22

Betxí compta a partir d’ara amb dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

El punt de recàrrega es troba al Polígon Industrial Molí-Llop, enfront de la Cooperativa Agrícola de Betxí i pot abastir a diversos automòbils alhora

L’alcaldessa, Carla Nebot, ha destacat que “és una xicoteta però important acció que demostra el nostre compromís amb la mobilitat sostenible i suposa un fet clau per a millorar el nostre futur i reduir la petjada de carboni, a més oferim un servei a aquells veïns que han apostat per la mobilitat elèctrica”.

En aquest sentit, els ciutadans del municipi amb aquest tipus de vehicles tenen ara la possibilitat de recarregar els seus cotxes en un punt municipal i a un cost molt baix. Segons la primera edil, “era fonamental oferir aquest servei, ja que cada vegada són més els vehicles elèctrics registrats en la localitat”.

L’ajuntament de Betxí ha apostat en els últims anys per la mobilitat sostenible, augmentant any rere any els kilòmetres de carril bici que travessa el poble i ampliant les voreres per a afavorir el desplaçament intern dels vianants. Amb aquesta posada en marxa, demostra també el seu compromís amb la mobilitat elèctrica.