Noticias Castellón
domingo, 27 de noviembre del 2022 | Última actualización: 13:11

L'Ajuntament de Betxí inicia els preparatius per a la cessió del Centre de Dia a la Generalitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori ha rebut la sol•licitud de cessió una vegada que l’edifici ja està completament equipat

Castellón Información

La Generalitat Valenciana, a través de la direcció territorial de Polítiques Inclusives, ha sol•licitat oficialment la cessió del Centre de Dia de Betxí per poder gestionar directament l’activitat. D’esta forma, l’equip de govern encapçalat per Alfred Remolar inicia els últims tràmits per poder posar en funcionament este servei en la localitat de la Plana Baixa, “després de molts anys de treball i de gestions per fer possible este objectiu”.

El document oficial preveu que el consistori conforme els documents necessaris per tal de fer possible el traspàs del centre i, d’esta forma, procedir als últims passos burocràtics per poder obrir les portes.

El primer edil ha destacat que “des de fa temps tenim clar el que volem, i no és altra cosa que la Generalitat Valenciana es faça càrrec del Centre fent ús de les seues competències”. Remolar ha afegit que “este és un dels principals objectius de la present legislatura, ja que és un servei imprescindible per a la nostra ciutadania”.

Cal recordar que el passat setembre la vicepresidenta i Consellera de Polítiques Inclusives Mònica Oltra va visitar el Centre i va poder constatar de primera mà que l’edifici reunia totes les condicions imprescindibles per poder activar-lo. A més a més, en els últims mesos l’espai s’ha acabat d’equipar completament, de forma que a hores d’ara solament queda finalitzar el procés burocràtic per poder posar-lo en funcionament.