viernes, 21 de enero, 2022  |  
El centre de salut de Betxí donarà assistència infantil tots els dies de la setmana El centre de salut de Betxí donarà assistència infantil tots els dies de la setmana

- 19 mayo, 2021 -

El consistori ha anunciat l'ampliació del servei de pediatria després d'uns anys lluitant per millorar-lo El centre de salut de Betxí donarà assistència infantil tots els dies de la setmana

El consistori ha anunciat l’ampliació del servei de pediatria després d’uns anys lluitant per millorar-lo

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha comunicat que s’ha aconseguit l’ampliació del servei de pediatria en el centre de salut municipal, de manera que a partir d’ara es donarà assistència infantil tots els dies de la setmana, de dilluns a divendres. Per tant, s’amplia la cobertura, ja que fins ara es prestava servei tres dies a la setmana i dos dies itinerants.

La millora del servei de pediatria ha estat des de fa anys un dels principals camps de batalla per millorar els serveis de l’ambulatori local, que compta amb una de les ràtios més altes de la comarca pel que fa al nombre de pacients infantils.

D’aquesta manera, el primer edil del municipi, Alfred Remolar, ha destacat que “estem d’enhorabona i molt satisfets per poder oferir a la població un millor servei en una àrea bàsica com és la salut infantil, en la qual l’ajuntament portava anys treballant per a la seua ampliació”.

Remolar també ha aprofitat per a agrair el treball que han realitzat els sanitaris de la localitat durant l’últim any. Així, el primer edil ha remarcat que “l’equip de govern reconeix la professionalitat i la labor essencial que han desenvolupat els professionals del centre de salut durant aquests mesos de pandèmia, oferint un servei exemplar en una situació crítica”.

 

Whatsapp Telegram