Noticias Castellón
lunes, 05 de diciembre del 2022 | Última actualización: 22:01

Betxí celebrarà les III Jornades Educatives amb més de 150 inscrits

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 18 segundos

Noticias Relacionadas

Durant el primer dia de sessió, José A. Fernández Bravo va inaugurar el programa amb la conferència ‘Ensenyar des del cervell del que aprèn’

La regidoria d’Educació de Betxí, juntament amb un grup de persones involucrades e interessades amb l’educació, han organitzat les ‘III Jornades Educatives’, amb el lema ‘De baix a dalt’. Fonts municipals asseguren que ha sigut un èxit d’acollida y que s’ha aconseguit l’objectiu d’inscripcions.

Durant el primer dia de sessió, José A. Fernández Bravo va inaugurar el programa amb la conferència ‘Ensenyar des del cervell del que aprèn’. Amb lemes com “la millor opció per a la vida és invertir en il•lusió”, el doctor en Ciències de l’Educació va explicar la seua forma d’entendre l’ensenyança.

El segon dia de jornades va ser el torn de Sandra Molines, qui va plantejar el debat sobre les diferències a l'hora d'educar a xiquetes i xiquets. Aquesta doctora en Psicologia va posar èmfasi en la necessitat d’educar en la igualtat. Més tard Ximo Amiguet va tancar les terceres jornades EduBetxí parlant sobre bullying i gestió emocional.

La regidora d'Educació, Mireia Martín, ha destacat que “es el tercer any que celebrem aquestes jornades i ha estat tot un èxit, un any més. Ens vam plantejar l’objectiu d’arribar a 150 inscripcions i ho hem aconseguit, a més agrair als ponents per transmetre tan bé els seus coneixements”.