Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
viernes, 31 de marzo del 2023 | Última actualización: 12:21

Advertisement
Advertisement

Betxí celebra aquest cap de setmana el centenari Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 8 segundos

Noticias Relacionadas

L’Ajuntament de Betxí ha organitzat junt a Decidim i Acció Cultural del País Valencià un diumenge replet d’activitats per a celebrar l’Aplec de la Muntanyeta de Sant Antoni. Des de les 10.30h fins a les 17.00h les veïnes i veïns del municipi podran gaudir de diversos actes per a rememorar la primera trobada valencianista que va tenir lloc en la Muntanyeta fa ja 102 anys.

La jornada començarà amb una fira d’entitats que s’inaugurarà a les 10.30h. Posteriorment, serà el torn de la tertúlia política a les 11.00h on participaran la presidenta de ACPV, Anna Oliver, la presidenta de Decidim, ZahiaGuidoum, l’historiador Antoni Pitarch i el filòleg Carles Fenollosa; sota la moderació d’Antoni Meneu.

Després de la tertúlia, Les Passeres i la Colla de Dolçainers i Tabalaters de Betxí faran una exhibició de danses i, per a finalitzar el matí, concert de Dani Miquel a les 12.30h. Per la vesprada, a les 17.00h, es podrà gaudir d’una visita guiada al Palau Castell de Betxí. A més, durant tot el matí, els més petits es podran divertir amb diferents jocs i tallers.
La regidora de Cultura, Nuria Meneu, ha assenyalat que “rememorem un fet històric que va tenir lloc al nostre poble i servirà per a posar en valor les nostres tradicions, llengua i història”.

Advertisement
Advertisement