jueves, 4 de marzo, 2021  |  
L’Ajuntament de Betxí concedirà subvencions directes a l’hostaleria local L’Ajuntament de Betxí concedirà subvencions directes a l’hostaleria local

- 23 enero, 2021 -

L’equip de govern ha anunciat el pla d’incentius directes per als propietaris de bars, restaurants, cafeteries i pubs de la població L’Ajuntament de Betxí concedirà subvencions directes a l’hostaleria local

L’equip de govern ha anunciat el pla d’incentius directes per als propietaris de bars, restaurants, cafeteries i pubs de la població

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí concedirà subvencions directes a l’hostaleria local. Així ho ha anunciat l’equip de govern encapçalat per l’alcalde Alfred Remolar que ha mostrat el seu suport al sector després dels últims anuncis de restriccions en horaris en bars i restaurants que sense dubte posen en greu perill el seu futur més immediat.

Després de la reunió mantinguda amb el departament jurídic del consistori s’han impulsat noves mesures de suport que s’emmarquen en ajudes directes i bonificacions. Les subvencions directes es centraran en un pagament únic als propietaris, a l’espera de concretar-se en funció de les condicions de les bases de la Generalitat Valenciana, que poden augmentar la quantitat inicial pressupostada en 25.000 euros.

A més, a causa de la pandèmia de la Covid-19, el 2021 també tindran continuïtat les bonificacions establertes en 2020 sobre la taxa de les terrasses i l’ampliació gratuïta de la superfície.

Alfred Remolar destaca que és “molt conscient” de la situació que està vivint el sector i “per això volem ajudar-los de prop i de forma col·laboradora tot i que sabem que aquestes aportacions només són un xicotet respir. Espere que entre tots fem possible la millora de la situació general i en particular de el sector hostaler”.

Cal recordar que fa algunes setmanes es van reunir representants de l’equip de govern amb propietaris locals per analitzar la situació i poder implementar diferents iniciatives de suport. Entre elles, cal destacar el foment del consum de suc de taronja promogut per l’ajuntament o la proposta de canvi dels grans sopars d’empresa nadalencs per vals de consum als bars i restaurants del municipi.

Whatsapp Telegram