martes, 21 de septiembre, 2021  |  
Betxí inverteix en la neteja dels seus camins rurals al mateix temps que lluita contra la desocupació Betxí inverteix en la neteja dels seus camins rurals al mateix temps que lluita contra la desocupació

- 24 julio, 2021 -

L'alcalde Alfred Remolar ha destacat que “la labor de neteja que es duu a terme cada estiu és fonamental" Betxí inverteix en la neteja dels seus camins rurals al mateix temps que lluita contra la desocupació

L’alcalde Alfred Remolar ha destacat que “la labor de neteja que es duu a terme cada estiu és fonamental”

Castellón Información

L’Ajuntament de Betxí ha informat que s’està duent a terme la neteja dels principals camins rurals de la localitat, retirant plàstics, paper, bosses i altres desaprofitaments. Segons fonts del consistori, s’han recollit ja centenars de quilos de residus.

Aquests treballs els desenvolupen els treballadors contractats per als mesos d’estiu a través de la subvenció de desocupació agrària del Sepe. Enguany, s’han destinat a Betxí més de 50.000 euros per a aquestes contractacions, una xifra rècord que ha permès que 23 veïns de la localitat abandonen les llistes de l’atur durant uns mesos.

En aquests moments, ja s’ha netejat el Camí d’Onda i el camí de les Vinyes Rojes de Piquer. Durant les pròximes setmanes, continuaran les tasques en altres vies agràries, d’aquesta manera es preveu que els principals camins del municipi estiguen lliures de residus al final de l’estiu.

L’alcalde Alfred Remolar ha destacat que “la labor de neteja que es duu a terme cada estiu és fonamental per a mantenir els camins rurals i barrancs en òptimes condicions i evitar danys greus durant les pluges torrencials de tardor”.

 

Whatsapp Telegram