sábado, 16 de octubre, 2021  |  
Benlloch dona suport a Falomir en les eleccions provincials per “ser un líder i guanyar amb majoria absoluta” Benlloch dona suport a Falomir en les eleccions provincials per “ser un líder i guanyar amb majoria absoluta”

- 15 septiembre, 2021 -

El vila-realenc destaca els valors que representa l'alcalde de l'Alcora per la nova era del PSOE davant els reptes postpandèmia Benlloch dona suport a Falomir en les eleccions provincials per “ser un líder i guanyar amb majoria absoluta”

El vila-realenc destaca els valors que representa l’alcalde de l’Alcora per la nova era del PSOE davant els reptes postpandèmia

A.K.Herrando/Castellón Información

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, dona suport a la candidatura de l’alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, en la seua candidatura per presidir el PSOE a Castelló. D’aquesta manera, Benlloch considera que tindre dos candidats en la província demostra que “no hi ha consens“, com si és el cas en l’àmbit estatal amb Pedro Sánchez o autonòmic amb Ximo Puig.

Alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir

Alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir

 

A més, el vila-realenc ha volgut explicar quines són les raons del seu suport a Falomir: “crec que cal recuperar el vessant municipalista en la província i així ho vaig fer valdre quan em vaig presentar, qui millor representa aquest cas d’èxit per reforçar als ajuntaments és Samuel. Samuel és un alcalde jove que representa els valors del segle XXI i que a més ha sigut capaç de guanyar amb majoria absoluta en el seu poble, transformar les coses i estar ahi”.

L’alcalde ressalta que a ell li agraden aquelles persones que “volen liderar i que han guanyat eleccions“. També ha reconegut que no ha pensat en cap moment en presentar-se a les eleccions provincials perquè “el meu moment ja va ser”. A més, considera que és l’oportunitat pels alcaldes més joves”. I des del municipalisme són els que “poden ajudar-nos a regenerar el partit” que s’enfronta a molts reptes, especialment després de la pandèmia.

Whatsapp Telegram