Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
sábado, 25 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:17

Advertisement
Advertisement

Benlloch destaca “la vocació innovadora de les empreses ceràmiques” a Cevisama

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

L’alcalde de Vila-real ha participat, juntament amb el  a la inauguració de la 39a edició de la fira Cevisama

Cevisama obre les portes de la seua 39a edició després de dos anys d’absència per la pandèmia (2021) i la crisi energètica (2022). Des de hui fins al proper divendres tres de març diverses empreses del sector de la ceràmica i els taulells mostraran les seues novetats a la fira més important del sector. Així mateix, diversos representants polítics han acudit a la inauguració de la fira, entre ells l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, o el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Més de 500 signatures, 80.000 metres quadrats d’exposició i uns cent ponents experts en arquitectura, disseny o construcció sostenible i industrialitzada esperen als professionals en aquesta cita del sector ceràmic. Encara i que aquestes dades son bones, no arriben al nivell de les de la última edició, que va comptar  amb quasi 900 signatures i una superficie total de 126.000 metres quadrats.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha volgut traslladar al sector ceràmic el seu suport i ha subratllat “la necessitat de fer costat al sector, motor econòmic de la província, en un moment de dificultats i incertesa”. Així mateix, Benlloch també ha volgut destacar “la vocació innovadora de les empreses ceràmiques i l’esperit de millora contínua” del sector que és un motor vital per a la província de Castelló.

Advertisement
Advertisement