Viernes, 3 de abril, 2020  |  
Benlloch demana responsabilitat en xarxes socials davant el coronavirus, “ja que l’únic que genera és més alarmisme” Benlloch demana responsabilitat en xarxes socials davant el coronavirus, “ja que l’únic que genera és més alarmisme”

- 26 febrero, 2020 -

L'alcalde de Vila-real demana confiança en el sistema sanitari i els seus professionals per a combatre el virus davant el cas confirmat ahir a... Benlloch demana responsabilitat en xarxes socials davant el coronavirus, “ja que l’únic que genera és més alarmisme”

L’alcalde de Vila-real demana confiança en el sistema sanitari i els seus professionals per a combatre el virus davant el cas confirmat ahir a la Plana. També recomana a la ciutadania el seguiment de les mesures higièniques i sanitàries que l’OMS dicta. Així mateix assegura que no té una mortalitat alta, és semblant a una grip, i que està en contacte permanent amb Conselleria i Ajuntment de Borriana

Castellón Información/S.N.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha demanat calma i serietat davant el coronavirus per la confirmació d’un cas a l’Hospital de la Plana, ubicat a la ciutat; un veí de Borriana que va estar fa unes setmanes a Itàlia. “La informació flueix de manera constant peròhem d’intentar aparcar les faules i les bromes.La situació té importància i no anem a llevar-li-la, hi ha una persona diagnosticada amb el virus, i els protocols que s’ha aplicat són els que marca el Ministeri de Sanitat i la Conselleria seguint les ordres de l’OMS per la facilitat de propagació d’aquesta malaltia. Hem de recordar que no té una mortalitat alta,és semblant a una grip, la qual també causa molts morts, el que no ens ha de tranquil·litzar sinó que ens ha de fer confiar en la nostra Conselleria de Sanitat i professional que estan treballant d’una manera seria”, explica.

Benlloch ha demanat a la ciutadania que deixe les bromes a banda i la burla en les xarxes socials,“ja que l’únic que genera és més alarmisme i més preocupació en la societat”. Assegura estar en contacte permanent amb Conselleria, Ajuntament de Borriana i Departament de Salut de la Plana, i “estem a la seua disposició per a qualsevol ajuda requerida o mesura. La sanitat pública espanyola és de les millors del món i és capaç de controlar epidèmies com aquesta amb totes les garanties”. Per últim recomana a la ciutadania el seguiment de les mesures higièniques i sanitàries que l’OMS dicta.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *