jueves, 2 de diciembre, 2021  |  
Tot preparat a Benlloch per a convertir-se de nou en capital del vi i la música Tot preparat a Benlloch per a convertir-se de nou en capital del vi i la música

- 31 octubre, 2018 -

Vins de la terra, vins alemanys, música i espectacles del 2 al 4 de novembre Tot preparat a Benlloch per a convertir-se de nou en capital del vi i la música

Vins de la terra, vins alemanys, música i espectacles del 2 al 4 de novembre 

Castellón Información

L’Ajuntament de Benlloc comença amb els preparatius per reconvertir-se en la capital del vi com no podia ser d’una altra forma, un municipi que amb poc més de 1.000 habitants compta amb 5 cellers productors de vi. Vins de la terra i vins convidats s’acompanyaran d’espectacles de música, dansa, teatre, humor, muixerangues i germanor del 2 a 4 de novembre amb la celebració del Festival Viniterrània – Festa de la Verema.

IMPRIMIR_RAMONETSPer sèptim any consecutiu, les places comencen a estar tallades al trànsit, els operaris netejant els carrers, l’organització ultimant detalls i els muntadors transformant la principal plaça del poble en tota una tasca del vi amb escenari inclòs, per acollir cadascuna de les actuacions programades. Un espai protegit d’un enorme envelat que
en aquesta edició augmenta les dimensions i es prepara per a albergar més de 500 persones, pensant en què la incontrolable meteorologia no obligue a cancel·lar cap dels actes.

Uns preparatius que responen a la celebració del ja tradicional Festival Viniterrània – Festa de la Verema, la festa es celebra des de l’any 2012 com a una recuperació de la festa que es feia a Benlloc antigament per celebrar la fi de la recollida del raïm.

Encara que des dels seus inicis ha anat mudant de format, el Festival Viniterrània s’ha convertit en una cita ineludible per tota la comarca i s’ha consolidat com un espai de trobada dels aficionats del vi, la música i també la cultura.

web_xavi castillo-2Tant és així que les colles muixerangueres valencianes han elegit Benlloc per celebrar la Trobada de Muixerangues per la seua bona relació amb la cultura i per ser considerat un poble amb una gran tradició cultural. Benlloc inclou en la programació del Festival Viniterrània aquesta trobada on es reuniran unes 500 persones de sis colles muixerangueres i un grup de castellers de Catalunya.

L’últim treball de Kepa Junquera en exclusiva 

Kepa Junquera presentarà per primera vegada i en exclusiva al País Valencià el seu últim disc FOK, amb l’acompanyament i la col·laboració dels artistes valencians Botifarra, Miquel Gil i Hilari Alonso. Un concert que mesclarà el folk i la trikitixa de músic, compositor i productor basc, amb les veus valencianes i també inclou un espectacle de dansa inèdit mai abans vist al nostre territori.

IMPRIMIR_KEPAA més d’aquests dos actes centrals també es podrà gaudir durant tot el cap de setmana de les actuacions de Xavi Castillo, Trocamba Matanusca, la demostració de la punxada de la bota acompanyada amb la música de la Banda Amor a l’Art de Benlloc, l’espectacle de dansa contemporània Be wine my friend i el concert de rock familiar de
Ramonets. També hi haurà sopars, tasts populars jocs infantils, cercaviles i xarrades i taules rodones per a professionals. Tot de forma gratuïta.

Whatsapp Telegram