Noticias Castellón
viernes, 02 de diciembre del 2022 | Última actualización: 16:53

Benlloch anuncia que es construirà l'Institut de Formació Professional Integrat al barri de l'Hospital

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 48 segundos

Noticias Relacionadas

L'Ajuntament de Vila-real ha aconseguit el sòl amb 10.000 m2 per a la construcció d'esta nova infraestructura

Este matí l'alcalde de la localitat, José Benlloch, ha visitat el barri de l'Hopital que s'enmarca dins de la campanya: "L'alcalde al barri". Benlloch ha anunciat en la seua visita al barri que es construirà l'Insitutit Integrat d'Edificació d'obra Civil que comptarà amb 10.000 metres quadrats 

Benlloch ha fet una avaluació de com estava este barri fa 10 anys i com es troba en l'actualitat. En el seu repàs ha mencionat que fa una dècada es trobava amb una biblioteca sense llibres, un pàrquing de la mateixa sense acabar, solars sense acabar. Quant al pàrquing, cal destacar que s'han executat ja quatre milions d'eurosperò falta un milió per a poder acabar les obres. Encara aixina, l'Ajuntament no troba a cap empresa que vullga acabar les obres i explotar-ho per a poder-ho gestionar. Pel que, la situació de Vila-real en estos moments no permet que es puga rescatar de manera immediata.

Així mateix, l'alcalde ha fet insistència en què este barri és dels que més oportunitats tindrà en possibilitat de construcció de vivendes. Vila-real compta amb 53.200 habitants el que genera un problema en tema de viscudes perquè no hi ha suficients. Pel que, des del grup municipal socialista es buscarà impulsar les polítiques de vivenda amb nous pisos com amb el cas d'Herarbo, ja una realitat, en el que es podran construir unes 80 vivendes.

Quant al Col·legi Pascual Nacher, està programada una rehabilitació integral de tot el col·legi la qual eixirà a licitació. Així mateix, ha remarcat que fa deu anys tampoc existia el centre d'Alzheimer, el centre d'atenció de salut mental El Crist de Brollador, ni tampoc la zona per a aparcar que es va generar en la zona del Jaume I. 

Ha explicat també que els solars per a la construcció de la nova Comissària de la Policia Nacional de Vila-real ja estan pressupostats en el pressupost general de l'Estat i que hui aprovarà el president del govern, Pedro Sánchez. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí