Noticias Castellón
jueves, 29 de septiembre del 2022 | Última actualización: 18:54

Benicàssim reobre la Torre de Sant Vicent del Torreón i recupera les visites guiades

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 26 segundos

Noticias Relacionadas

La programació per al primer cap de setmana de juliol també contempla la ruta teatralitzada per les Viles del Passeig Pilar Coloma

Castellón Información

Benicàssim encara el primer cap de setmana de juliol amb activitats dirigides a tots els públics i en les quals estaran més que presents les mesures de prevenció i seguretat necessàries davant l'actual situació sanitària.

Un dels espais que reprén la seua activitat després de quasi quatre mesos de paralització és la Torre de Sant Vicent que recupera a partir de demà, dissabte 4 de juliol, les visites guiades al Centre d'Interpretació, un espai expositiu i interactiu dedicat a donar a conéixer el context històric en què es va edificar la torre sentinella de Sant Vicent. La visita, que començarà a les 19.00 hores i amb una duració de 45 minuts, inclou àudio-guies, un vídeo documental, taules tàctils i fins a ulleres de realitat virtual.

La regidora de Turisme, Cristina Fernández, ha explicat que “seguint amb totes les mesures de seguretat sanitària establides per a evitar la propagació del Covid-19, l'ús de mascareta és obligatori en totes les visites per a així garantir la seguretat de tot el grup”. Així mateix, l'aforament màxim de les visites guiades és de 10 persones i com ha afegit Fernández, “se segueixen tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries quant a la prevenció, neteja i desinfecció dels diferents dispositius utilitzats durant la visita”. Les visites guiades es realitzaran els dissabtes i diumenges de juliol, agost i setembre a les 19.00 hores i els interessats poden comprar la seua entrada a través de la web de Turisme (www.turismobenicassim.com) o bé de manera física en les oficines de turisme de la Casa Abadia, Torre de Sant Vicent i Heliòpolis. Solament accepten el pagament amb targeta i el preu és de 5 euros i de 2,5 el tíquet reduït (xiquets menors de 12 anys, majors de 65 o usuaris del carnet Gent D’Or).

A més de les visites guiades, a partir d'aquest dissabte 4 de juliol la Torre de Sant Vicent romandrà oberta tots els dies de dimarts a diumenge, de 10.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores.

La programació per al primer cap de setmana de juliol a Benicàssim també contempla la ruta teatralitzada per les Viles de Benicàssim (informació i inscripcions en l'Oficina de Turisme i en la web www.turismobenicassim.com) programada per al dissabte de 19.30 a 21.00 hores.

D'altra banda, el medi ambient també estarà present aquest cap de setmana amb els tallers dirigits al públic infantil i juvenil que es desenvoluparan el dissabte a la platja Heliòpolis i el diumenge a la platja Torre de Sant Vicent, de 19.00 a 21.00 hores.

Finalment, el Casal Jove continua amb la seua programació i per al 4 de juliol s'ha programat una vesprada de rol.