Noticias Castellón
jueves, 30 de noviembre de 2023 | Última actualización: 17:50

Comença la reforma del centre educatiu Palmerar de Benicàssim dins del Pla Edificant

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 14 segundos

Noticias Relacionadas

El municipi també espera encetar les obres de millora del CEIP Santa Águeda i l’IES Violant de Casalduch

 Castellón Información

L’Ajuntament de Benicàssim ha iniciat les obres de millora en el CEIP Palmerar incloses en el Pla Edificant, amb una inversió de 115.000 euros.

“Després de la resolució per part del Consell, les obres i millores del CEIP Palmerar són les primeres a poder-se executar a Benicàssim dins del Pla Edificant, quedant a l’espera de poder escometre les reformes sol·licitades en la resta de centres educatius, amb l’objectiu de garantir unes instal·lacions educatives de qualitat en el municipi”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Entre les reparacions previstes en el CEIP Palmerar s’inclouen la impermeabilització de la coberta del gimnàs, la substitució de barana de la graderia al pati i de diverses portes exteriors d’alumini envidrades per una altra d’iguals dimensions, però amb millors característiques d‘aïllament. El pla també inclou el canvi del paviment vinílic en sis aules d’Educació Infantil, la instal·lació d’aquest sòl en la zona infantil de la biblioteca, la reparació del sostre de l’entrada del menjador i de clivelles, i pintura interior de l’edifici educatiu.

Així mateix, se substituiran dos urinaris per dos lavabos en el lavabo dels xiquets de la planta baixa i renovaran el paviment bla en la zona del parc del pati infantil i de les reixetes dels escocells. Com ha comentat la regidora d’Educació, Rosa Mari Gil, “el projecte contempla tota una sèrie de millores que s’uneixen als treballs de manteniment que realitza la brigada municipal d’obres de manera contínua perquè l’alumnat i tota la comunitat educativa compten amb unes instal·lacions òptimes”.

A més de l’actuació ja iniciada en el CEIP Palmerar, el consistori també va presentar al Consell, dins del Pla Edificant, un projecte d’inversions necessàries en el CEIP Santa Águeda i de millora de l’IES Violant de Casalduch. En el cas de l’institut, el ple del mes d’octubre va portar a aprovació la delegació de competències per part del Consell i la inversió del qual ascendeix a 212.305,83 euros.

El projecte per a les obres de reforma i rehabilitació en l’IES Violant de Casalduch contempla actuacions de fusteria, serralleria i vidres exteriors i instal·lació de lampisteria. “S’han detectat deterioracions en gelosies existents, buits en plantes baixes sense sistema de protecció solar així com desperfectes i danys generalitzats en clos perimetral i tot això s’ha contemplat en el projecte de reforma per a adequar les instal·lacions de l’institut i esperem que es puga adjudicar prompte per a poder executar l’obra com més prompte millor”, ha finalitzat Rosa Mari Gil.