Noticias Castellón
lunes, 30 de enero del 2023 | Última actualización: 12:48

Benicàssim reconeix la col•laboració i implicació de les entitats que participen a la Belle Èpoque

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 24 segundos

Noticias Relacionadas

Benicàssim es va convertir durant els primers dies de setembre en l'epicentre del modernisme amb la celebració de la XI Benicàssim Belle Époque. Un esdeveniment costumista que recrea l'època daurada de les viles situades en el passeig Pilar Coloma i que com ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués, “aquest viatge als anys 20 que portem realitzant des del 2012 va creixent any a any gràcies a la implicació i participació de veïnes i veïns de Benicàssim que, de manera altruista, col•laboren mà a mà amb l'Ajuntament en l'organització de l'única fira modernista de la nostra província.

Associacions i col•lectius, als quals agraïm que contribuïsquen a recrear part de la història de les nostres Viles, convertint Benicàssim Belle Époque en un excel•lent reclam turístic tant per als visitants com per als propis residents”.

Hui, aquesta col•laboració i implicació de les entitats participants ha sigut reconeguda per part de l'Ajuntament de Benicàssim amb un acte que ha tingut lloc en el palauet municipal Vila Elisa. L'alcaldessa ha assistit a l'acte al costat de la regidora de Turisme, Elena Llobell, l'equip organitzador de l'esdeveniment i alguns dels actors que donen vida a les escenes teatralitzades de la recreació històrica. A més del reconeixement a les associacions que han engrandit la present edició, l'acte també ha servit per a fer lliurament dels premis del concurs de pintura ràpida i de fotografia.

Enguany, Benicàssim Belle Époque ha comptat amb una gran participació en les diferents seccions “que han sumat un atractiu a l'edició que va congregar a més de 25.000 persones”, ha recordat la regidora de Turisme, Elena Llobell. En el concurs de pintura ràpida van participar un total de 17 artistes que van plasmar en els seus llenços i tablilles les diferents escenes del passeig Pilar Coloma. En el de pintura, el guanyador va ser Sergio Rocafort Giménez i el premi del públic va ser per a Vicente Nos Colom. En el cas del concurs del fotomarató, van anar 60 els participants en el certamen i el guanyador va ser José Cintas Albiol, i el premi del públic per a Andrea Nos Colom.

Després de pujar els guanyadors dels concursos a recollir el seu guardó, que va ser entregat per part de l'alcaldessa, Susana Marqués, en una cerimònia que va ser conduïda per la regidora Elena Llobell, va ser el torn de reconeixements als representants de les associacions locals que col•laboren cada any, i molts des del principi, amb l'esdeveniment. L'Associació Contra el Càncer de Benicàssim, Colla por un dia, les Bolilleres, l’Agrupació Folklòrica El Cremaller, la Unió Musical Santa Cecilia, ONG Safané, ONG Huellas Callejeras i l’Asociació Cultural Ferrocarril de Farja van ser algunes de les homenatjades.