Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Benicàssim participa en '1 m2 contra la basuraleza' amb 70 participants

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 32 segundos

Noticias Relacionadas

La iniciativa té com a objectiu conscienciar i alliberar els espais naturals d'aquests residus i s'ha actuat a la platja i en el Barranc de la Parreta

Benicàssim ha participat en la iniciativa ‘1m2 contra la basuraleza’ del projecte Libera. L'Ajuntament, a través de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, s'ha unit un any més a la iniciativa promoguda per la Red +Biodiversidad de la FEMP, Ecoembes i Seo Birdlife i s'ha convocat amb l'objectiu de conscienciar sobre l'impacte ambiental que causa la “basuraleza” i alliberar els espais naturals d'aquests residus.

L'Ajuntament de Benicàssim ha creat un punt de recollida de residus a la platja de l'Almadrava, en concret, a l'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental situada en la illeta de Jorge Comín. L'activitat ha començat amb una presentació de la iniciativa i del projecte i després d'això els participants han iniciat el recorregut per la platja per a recollir residus. Una vegada conclosa la recollida, els assistents han tornat a l'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental per a ajuntar tots els residus, separar-los i pesar-los.  La jornada ha comptat amb al voltant de 70 participants entre els quals es trobaven membres de Creu Roja, Accem, Càritas, Ecopostural, APE Ceràmica, Càmping Bonterra i restaurant Selma.

Seguint amb l'objectiu de transmetre el valor de mantindre nets els entorns naturals Creu Roja ha participat en la jornada amb uns jocs d'educació ambiental dirigits al públic infantil que s'han instal·lat a l'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental.

Així mateix, Creu Roja també s'ha unit a la iniciativa i ha sumat un punt de recollida de residus en el Barranc de la Parreta. Els assistents han pres consciència sobre la millor manera de gestionar els residus localitzats en el barranc i els problemes que generen al medi ambient.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí