Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
lunes, 27 de marzo del 2023 | Última actualización: 14:53

Advertisement
Advertisement

El Nadal arriba a Benicàssim malgrat el context de pandèmia de la covid-19

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 29 segundos

Noticias Relacionadas

El consistori està treballant per tal de crear un programa d’activitats dirigit especialment als més menuts

Castellón Información

Malgrat el context de crisi actual pel Covid-19, l’Ajuntament de Benicàssim vol que l’esperit del Nadal estiga present en el municipi. Per a això, el consistori està treballant en la confecció d’un programa d’activitats “amb el qual volem que sobretot els més xicotets del municipi no perden la il·lusió en aquestes dates tan marcades”, ha comentat el regidor de Festes, Arturo Martí.

En aquest sentit, el consistori està estudiant alternatives perquè els Reis Mags estiguen presents en el municipi; “estem mirant les alternatives possibles per a substituir la tradicional cavalcada que, com tots sabem, en la situació actual no es pot realitzar”, ha comentat l’edil de Festes qui assegura que “d’una forma o una altra els Reis Mags arribaran a Benicàssim amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides”.

Seguint amb la presència del Nadal en el municipi, l’ajuntament treballa any rere any per implementar el nombre de carrers que seran engalanades. “Si l’any passat vam il·luminar la plaça del carrer Mohino amb el carrer Palmerar en la zona sud del municipi, enguany les llums de Nadal també es podran contemplar en la plaça dels Dolors sent aquesta una demanda dels empresaris d’aquesta zona”. Recordar que des del 2018, l’enllumenat nadalenc també arriba al carrer Bisbe Serra.

L’encesa nadalenca està prevista per a divendres que ve 4 de desembre “i estem treballant perquè a partir d’aquest moment es desenvolupe un programa d’activitats amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides i amb l’objectiu posat en què els més xicotets, puguen gaudir d’aquestes dates tan assenyalades”, ha finalitzat l’edil de Festes. 

 

Advertisement
Advertisement