Advertisement
Advertisement
Noticias Castellón
martes, 21 de marzo del 2023 | Última actualización: 16:03

Advertisement
Advertisement

Benicàssim lliura els premis a les millors idees emprenedores dins del Concurs d’Idees Emprén 2020

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 7 segundos

Noticias Relacionadas

El jurat ha premiat el projecte presentat per María Lidón Caballero Guiral en la categoria de Turisme, oci i experiències

Castellón Información

L’Espai de la Música Mestre Vila de Benicàssim ha acollit aquesta vesprada l’acte de lliurament dels premis a les tres millors idees emprenedores dins del Concurs d’Idees Benicàssim Emprén 2020. “El programa que ara forma part de Talent Local Benicàssim ha aconseguit la seua cinquena edició i té l’objectiu de promoure la cultura emprenedora en el municipi de Benicàssim i fomentar així la creació de projectes empresarials que més tard puguen ser implementats en el nostre territori”, ha indicat l’edil de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, que ha avançat que el programa Benicàssim Activa 2021 ja té iniciat el seu termini per a inscripcions (www.benicassimactiva.com). width=

Dels nou projectes presentats, el jurat ha premiat el projecte presentat per María Lidón Caballero Guiral en la categoria de Turisme, oci i experiències. En l’apartat de Salut, cultura i esport, el premi ha sigut per al projecte presentat per María Emilia Ponce. I, finalment, Gines Llorca Sánchez ha sigut premiat en la categoria de Tecnologia i Innovació.

En el cas de María Lidón Caballero Guiral, el seu projecte AyServices naix amb la idea d’oferir una sèrie de serveis als visitants de Benicàssim com l’acompanyament en els diferents tràmits administratius, acompanyament mèdic o classes d’espanyol i cultura. Quant a María Emilia Ponce, el seu projecte Be Well gira entorn de la venda d’experiències associades al benestar i al desenvolupament físic emocional basant-se en experiències genuïnes que aporten consciència d’autocura, relaxació i benestar als clients. Finalment, Gines Llorca Sánchez s’ha emportat el premi gràcies a Trash ToGo App, una plataforma que, a través de les noves tecnologies, permet el reciclatge a qualsevol persona siga com siga la seua condició o manera de vida, a més d’interconnectar a particulars i col·lectius conscienciats amb la necessitat de reciclar, permetent-los compartir projectes i iniciatives dirigits a consolidar una economia circular, basada en l’aprofitament i la reutilització de productes.

Aquests tres projectes es desenvoluparan a Benicàssim i han sigut premiats per la seua viabilitat tecnicoeconòmica, la seua originalitat, la seua implementabilitat i impacte de la idea i el seu caràcter innovador. Cadascun dels premiats ha rebut un xec de 1.000 euros per la seua idea per a ajudar-los a la porta en marxa de la seua iniciativa. Durant l’acte de lliurament, l’alcaldessa, Susana Marqués, ha posat en valor el caràcter emprenedor dels artífexs d’aquestes idees “que ajuden a dinamitzar el teixit social i econòmic de Benicàssim”.

I els qui també formen part d’aquest teixit econòmic de Benicàssim és l’Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) qui ha fet lliurament dels seus premis durant aquest mateix acte. Uns guardons amb els quals l’entitat ret homenatge tant als emprenedors que inicien la seua trajectòria a Benicàssim com a les empreses ja consolidades “que han demostrat ser més valentes que mai i sobreviure i superar una situació inimaginable”, ha indicat Mercedes Soria. width=

El premi Acoserbe al millor comerç 2020 ha recaigut en Disetta, un espai creatiu amb propostes de moda, complements i regals fets o decorats a mà que ja acumula 25 anys de trajectòria a Benicàssim. El premi Acoserbe al millor servei ha sigut per a Twuelfhundred Digital, una agència especialitzada en la comunicació digital i d’innovació. Finalment, des de l’associació han volgut retre homenatge a Electrodomésticos Valero per la seua trajectòria comercial a Benicàssim, agraint d’aquesta manera la seua participació en el teixit econòmic local i convertint el seu negoci en un espai familiar.

L’alcaldessa ha tancat l’acte posant en valor el sector comercial i de serveis del municipi “i les noves idees hui presentades així com el reconeixement al comerç i al servei de qualitat, amb trajectòria i innovador de Benicàssim demostren que és un sector que continua creixent, innovant i oferint uns productes de qualitat amb els quals es marca la diferència respecte a una altra mena de comerços i consums”. “Ara més que mai hem de posar en valor el comerç local, de proximitat i des de l’administració local seguirem des de l’administració local continuarem donant suport a iniciatives perquè la dinamització i modernització del comerç de Benicàssim no es detinga”.

Afegir que amb l’objectiu posat a potenciar les compres a Benicàssim durant la campanya nadalenca, el sector comercial ha activat el tradicional Pot de Nadal. En la present edició participen 51 comerços i les compres realitzades aquests dies entraran en els sortejos que es realitzaran el 23 de desembre i el 4 de gener. Enguany hi ha un total de deu premis de 100 euros cadascun.

Advertisement
Advertisement