Noticias Castellón
miércoles, 30 de noviembre del 2022 | Última actualización: 01:34

Benicàssim intensifica els treballs de neteja de la trama urbana del Barranc de Farja

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

Durant les últimes setmanes també s'ha actuat en diferents punts de la zona sud del municipi, com els camins Palmerar, Serradal i carrers adjacents Tamarits i carrer Betxi

Benicàssim ha intensificat els treballs de neteja de la trama urbana del Barranc de Farja. Després d'estar les últimes setmanes centrats en la neteja i desbrossaments de camins i vies de la zona sud, operaris estan actuant aquesta setmana en el Barranc de Farja, des del nucli urbà fins a la Gran Avinguda Jaume I.

Com ha comentat l'alcaldessa, Susana Marqués, “els treballs de manteniment adequat i correcte de la trama urbana dels barrancs són fonamentals per a la seguretat i neteja a l'hora de previndre incendis forestals, així com per a evitar majors danys quan es produeixen episodis de fortes pluges i minimitzar la presència de mosquits”.

Per part seua, la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, ha explicat que els treballs en el Barranc de Farja s'estan centrant en el desbrossament selectiu de vegetació, refaldat d'arbres i eliminació de vegetació seca, “així com l'eliminació de residus inerts i altres elements solts amb l'objectiu de previndre possibles inundacions”.

Recordar que durant les últimes setmanes també s'ha actuat en diferents punts de la zona sud del municipi, com els camins Palmerar, Serradal i carrers adjacents Tamarits i carrer Betxi, a més del desbrossament de parcel·les municipals.