Noticias Castellón
lunes, 06 de febrero del 2023 | Última actualización: 20:12

Benicàssim inicia les obres de millora a l'escola infantil Pintor Tasio

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 54 segundos

Noticias Relacionadas

Els treballs principals consisteixen en la reparació de la coberta de l'edifici i estan programades per a no interferir en el normal desenvolupament de les classes

L'Ajuntament de Benicàssim ha iniciat aquesta setmana la I fase de les obres de millora a l'escola infantil municipal Pintor Tasio, consistents en la reparació integral de la coberta.

Com ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “les adequacions de millora de l'edifici constaran de dues fases que han sigut programades perquè no interferisquen en el dia a dia de les famílies ni de la pròpia escoleta i continuar prestant el servei educatiu de qualitat i atenció que s'ofereix a xiquets i xiquetes de Benicàssim de 0 a 3 anys, molt valorat per 264 famílies usuàries”.

En aquest sentit, des que aquest edifici es rebera per part de l'Ajuntament i iniciara la seua activitat, l'any 2010, s'han realitzat diferents actuacions de manteniment i millora de l'edifici. A causa d'un dels problemes detectats de filtració, va anar durant l'any passat quan es va procedir a la reparació de la coberta del mòdul principal de la escoleta incloent el segellament de les fusteries exteriors, com a primera fase per a evitar l'entrada d'aigua a l'edifici.

“No obstant això en episodis de pluges intenses els problemes de filtracions d'aigua s'han repetit, per això després de les corresponents proves de segellament i estanquitat es podrà procedir a la reparació necessària i esperem definitiva”, ha continuat explicant l'alcaldessa.

Les obres iniciades aquesta setmana consisteixen a alçar la coberta invertida, impermeabilitzar i tornar a col·locar aïllament tèrmic, graves i làmines de protecció.

La regidora d'Educació, Rosa María Gil, ha informat per la seua part que “la primera fase dels treballs se centra en el mòdul 1, però ja s'està treballant en el projecte d'una segona fase, el pressupost de la qual tenim contemplat”.

Des del consistori incideixen en què els desperfectes detectats no impedeixen el desenvolupament de les classes de l'Escola Infantil Municipal Pintor Tasio, un servei educatiu gratuït dirigit a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que presta l'Ajuntament de Benicàssim des que aquest centre obrira les seues portes, en el 2010. Aquest centre se suma a l'Escola Infantil Municipal Doloretes que presta servei des del 2006.