Noticias Castellón
jueves, 11 de agosto del 2022 | Última actualización: 22:04

Benicàssim dóna la benvinguda a l'estiu amb totes les garanties de seguretat

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

El poble es dinamitza amb el tradicional mercat i amb diverses activitats esportives de les que podran gaudir els seus habitants

Castellón Información

Benicàssim comença a dinamitzar a poc a poc la costa amb l'entrada de l'estiu. Després de l'hissat de la bandera blava que certifica la qualitat de totes les platges del municipi, el mercat d'artesania Torre Sant Vicent ja ha obert les seues portes. Situat en el Passeig de les Arts, al costat de l'amfiteatre Pepe Falomir, el mercat ambulant ofereix cada tard-nit tota una sèrie de productes artesans entre els quals es troben joieria i bijuteria, tèxtil, complements i articles de decoració, entre altres. 

mercado Torre Sant Vicent Benicàssim

L'alcaldessa, Susana Marqués i la regidora de Comerç, Vanessa Batalla, van visitar la primera jornada d'activitat i l'edil responsable de l'àrea va comentar que “el mercat ambulant ha obert les seues portes per a oferir productes artesanals de qualitat i amb totes les mesures de seguretat sanitària requerides”.

En aquest sentit, els visitants han d'utilitzar mascareta i respectar la distància entre persones de, almenys, 1.5 metres. A més, s'ha instal·lat una senyalística en el sòl per a organitzar el trànsit en el passeig “i que les visites i compres al mercat ambulant es puguen realitzar amb les màximes garanties”, ha afegit Vanessa Batalla. 

Seguint amb la dinamització en la costa de Benicàssim, l'esport estarà present a les platges a partir de l'1 de juliol amb les activitats organitzades per la regidoria d'Esports. Com ha explicat l'edil responsable, Arturo Martí, la regidoria ha preparat una sèrie d'activitats esportives gratuïtes en les diferents platges del municipi. Heliòpolis, Torre Sant Vicent i L’Almadrava acolliran des de l'1 de juliol, a les 8.00 i a les 20.00 hores, les diferents sessions de tonificació, aiguagim, ritmofitness o estiraments i que s'allargaran fins al 31 d'agost. 

cartel actividades deportivas Benicàssim

Recordar que l'1 de juliol també començarà el programa d'activitats en el poliesportiu municipal i que, com a novetat per a la present edició, l'amfiteatre Pepe Falomir i el parc El Trenet se sumen als espais on es desenvoluparà el programa esportiu que combina diferents disciplines esportives per a donar cobertura a tots els interessats.

Com a novetat, l'amfiteatre Pepe Falomir acollirà l'activitat cos/ment en la qual es podran combinar diverses disciplines com a ioga, pilates, stretching i tai-chi, mentre que el parc El Trenet acollirà l'activitat de tonificació anomenada força funcional.

Aquestes dues opcions se sumen a les activitats que es desenvoluparan en el poliesportiu municipal i que són tai-chi, ioga, balls de saló, pilates, cardiobox i GAP. Aquest programa està dirigit a un públic a partir de 16 anys i el preu per a cada activitat durant els mesos de juliol i agost és de 45 euros. La inscripció continua oberta en aquest web.