Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 13:53

El municipi de Benicàssim continua acostant la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Tiempo de Lectura: 1 minutos

Noticias Relacionadas

Té com a objectiu acostar cada mes la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’Agenda 2030 de Nacions Unides

Castellón Información

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Desenvolupament Sostenible, continua amb la campanya de sensibilització i visibilització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a nivell local, ‘17 mesos, 17 objectius’.

La iniciativa, que té com a objectiu acostar cada mes la realitat local dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proposats per l’Agenda 2030 de Nacions Unides i conéixer i debatre les iniciatives locals per a cada ODS, s’ha centrat aquest mes en l’ODS 4: Educació de qualitat. Sota el títol “Educar i comunicar per a transformar la societat”, els assistents van reflexionar sobre l’educació, el seu present, el seu passat i el seu futur, de la mà del Director de Comunicació de la Universitat Jaume I, Francisco Fernández, i el professor de Pensament de la Contemporani de l’UJI, David Luis.

El cicle de xarrades es realitza de manera itinerant pel que cada mes es duu a terme en locals situats en diferents punts del municipi. En la pròxima xarrada prevista per al mes de maig s’analitzarà l’ODS 5: Igualtat de Gènere.