Noticias Castellón
jueves, 30 de noviembre de 2023 | Última actualización: 19:01

Benicàssim commemora el 9 d’octubre amb un cercavila a càrrec de la colla de dolçainers

Tiempo de Lectura: 48 segundos

Noticias Relacionadas

La plaça del País Valencià ha acollit el tradicional acte per a festejar el Dia de la Comunitat

Castellón Información

La plaça País Valencià de Benicàssim ha sigut aquest migdia el lloc de trobada de desenes de veïns de Benicàssim per a celebrar el dia de la Comunitat. L’acte festiu ha començat amb una cercavila pels principals carrers del municipi a càrrec de la colla de dolçainers i tabaleters, els Gegants i Cabuts i la Unió Musical Santa Cecilia, a més de les reines de les festes Carla Soriano i María Eixau, les dames Andrea Martí, Alicia Pallarés i Emma Badenes, i autoritats municipals encapçalades per l’alcaldessa, Susana Marqués.

 width=

Les reines de les festes han sigut les encarregades de realitzar la tradicional ofrena al rei Jaume I i l’acte també ha comptat amb balls tradicionals i la interpretació de l’himne de València i el d’Espanya a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia.

 width=

Així mateix, amb motiu de la celebració del 9 d’octubre, la programació prevista també contempla cinema en valencià amb la projecció de Space Jam: Noves llegendes en el Teatre Municipal els dies 15, 16 i 17 a les 18.30 hores.