Noticias Castellón
viernes, 23 de febrero de 2024 | Última actualización: 17:58

L'Ajuntament de Benicàssim estudia el trasllat del mercat setmanal del dijous al centre del nucli urbà

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 45 segundos

Noticias Relacionadas

Quant a la ubicació que s'està estudiant, el consistori preveu el trasllat del mercat setmanal al bulevard, al costat del passeig Pérez Bayer

Castellón Información

L'Ajuntament de Benicàssim està treballant en el trasllat del mercat setmanal al centre del nucli urbà. L'equip de govern i tècnics municipals de les àrees implicades estan mantenint una sèrie de reunions de treball per a definir l'espai que albergarà el mercat que se celebra els dijous. Com ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “s'està treballant a recaptar tota una sèrie d'informes tècnics i, en compliment de tots els requisits sanitaris, tenim l'objectiu de tornar a acostar el mercat setmanal al centre del nucli urbà”.

Va ser al maig del 2020 quan el mercat setmanal de Benicàssim es va traslladar de manera extraordinària a l'avinguda Joan Carles I, un espai concorde a les mesures establides per les autoritats sanitàries per a evitar la propagació de la Covid-19. L'espai, amb una superfície de 2.500 m², va possibilitar la col·locació dels llocs amb totals garanties de seguretat i distàncies requerides. Com recorda la regidora de Mercats, Vanessa Batalla, “llavors es va establir en 2,5 metres la distància entre cada lloc i de 2 metres entre els clients, unes distàncies que ens va obligar a traslladar el mercat a un espai més ampli; però ara, en aquest retorn gradual a la normalitat, les mesures sanitàries vigents ens permeten estudiar el trasllat del mercat al centre del nucli urbà”.

Quant a la ubicació que s'està estudiant, el consistori preveu el trasllat del mercat setmanal al bulevard, al costat del passeig Pérez Bayer, una zona que compta amb les instal·lacions requerides per a la presa de llum i aigua i ara s'està treballant en l'elaboració dels informes necessaris per a definir el nou recinte.

Recordar que el mercat setmanal se celebra els dijous en horari de 8.00 a 14.00 hores i alberga una àmplia oferta de llocs d'alimentació, roba, calçat, parament i complements. La ubicació actual és l'avinguda Joan Carles I i carrer Colòmbia.