Noticias Castellón
sábado, 26 de noviembre del 2022 | Última actualización: 16:57

Benicàssim inicia la segona quinzena d'agost amb música, cinema, visites guiades i activitats infantils

Tiempo de Lectura: 2 minutos, 23 segundos

Noticias Relacionadas

La programació cultural inclou festivals de bon humor i lectura o senderisme a la llum de les estreles

Castellón Información

El municipi de Benicàssim obri la segona quinzena d'agost amb cinema i música. El cicle 'Sentir Villa Elisa' torna aquest diumenge als jardins del palauet municipal amb l'actuació de Nadia Sheikh. A partir de les 20.00 hores, l'artista, natural de l'Alcora, mostrarà als assistents la seua mescla d'intens indie rock amb temes poperos d'aire transcendental i cançons acústiques íntimes i sentides.

La música es traslladarà a la nit al recinte de festivals amb l'actuació d'Antonio Orozco que serà l'encarregat de tancar Mar de Sons. La jornada festiva de hui també contempla cinema en el Teatre Municipal amb la projecció de ‘Un lugar tranquilo 2’ a les 20.00 hores.

Com ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués, “després de l'activitat d'aquest diumenge, el programa d'activitats per als pròxims quinze dies conjuminarà activitats infantils, contacontes i visites guiades, entre altres esdeveniments, el nexe dels quals en comú serà la seguretat ja que tots els actes programats compten amb totes les mesures necessàries per a gaudir de Benicàssim amb totes les garanties”.

Programació

En matèria turística, el programa Benicàssim Kids continua amb les activitats “que cada setmana pengen el cartell de complet i en les quals els més xicotets gaudeixen d'una forma molt especial de la Torre de Sant Vicent i del parc del Trenet”, ha comentat la regidora de Turisme, Cristina Fernández”.

El tresor de la Torre de Sant Vicent es duu a terme tots els dimarts (fins al 31 d'agost) a les 19.30 hores, mentre que El Misteri del Trenet està reservat per als dimecres a les 19.00 i a les 20.30 hores.

Dins del programa oficial de visites guiades, per als últims dies d'agost s'ha programat senderisme a la llum de les estreles pel Castell de Montornés (dijous 19), posta de sol en el Bartolo (dissabte 21) i les llegendes de la Via Verda de la Mar (dijous 26).

En material cultural, el cicle de cinema a la platja finalitzarà demà dilluns 16 en l'Almadrava amb Asterix (La Residència) i el cinema també continua en el Teatre Municipal amb la projecció de Peter Rabbit 2, a partir de demà dilluns 16 fins al dijous 19.

El XXVII Festival de Teatre de Bon Humor contempla GreenPiss: un un desmadre ideo-ecológico, de Yllana, aquest divendres dia 20.

El XXIX Festival de Teatre i Biblioteca de la Mar finalitzarà el dijous 26 amb Camino a la Escola de la companyia Campi Qui Pugui. El cicle Qué leen nuestros escritores i els contacontes continuaran aquests dies a l’Espai Cultural de la Mar Vila Ana i que formen part d'un programa d'activitats pensat per al gaudi de tots els públics.

Tota la programació es pot consultar en www.turismo.benicassim.es i en les oficines de turisme.