lunes, 23 de mayo, 2022  |  
La localitat de Benicarló impulsa la sostenibilitat amb motiu del ‘Dia Mundial del Medi Ambient’ La localitat de Benicarló impulsa la sostenibilitat amb motiu del ‘Dia Mundial del Medi Ambient’

- 1 junio, 2021 -

Es pretén que tant els joves i els majors prenguen consciència de la necessitat d'estimar i tambè cuidar el medi ambient La localitat de Benicarló impulsa la sostenibilitat amb motiu del ‘Dia Mundial del Medi Ambient’

Es pretén que tant els joves i els majors prenguen consciència de la necessitat d’estimar i tambè cuidar el medi ambient

Castellón Información

L’Ajuntament de Benicarló celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb un concurs de fotografia amb telèfon mòbil i amb l’espectacle teatral musical de Dani Miquel ‘Desfem’. Amb aquesta programació, es pretén que els joves i els majors prenguen consciència de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient.

El concurs de fotografia s’ha organitzat com una jornada lúdica que tindrà lloc dissabte dia 5, en la qual un expert en fotografia i medi ambient dirigirà una passejada. El punt de partida serà la Platja del Morrongo i continuarà per les Pistes del Marynton, l’Auditori Pedro Mercader i la Mar Xica. El passeig permetrà els participants donar valor a la natura, conéixer plantes que es troben a la localitat i realitzar fotos de temes relacionats amb el medi ambient.

El concurs consta de dues categories: la juvenil, per a xiquets i xiquetes fins als 16 anys, i la d’adults, a partir de 17 anys. Les fotografies hauran de realitzar-se amb el telèfon mòbil i cada participant haurà d’enviar-ne com a màxim tres al correu electròniccorreu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org. Al contingut del correu hauran d’incloure també el nom, els cognoms, la categoria i el títol de les tres imatges.

Les persones participants podran enviar les seues fotografies fins al 10 de juny. El jurat triarà les 20 fotografies guanyadores, que s’imprimiran sobre cartó ploma i formaran part de l’exposició ‘Benicarló pel Clima’, que es podrà visitar al Mucbe de l’1 al 20 de juliol.

La programació del Dia Mundial del Medi Ambient es completarà diumenge a les 19.00 hores a l’Auditori Pedro Mercader amb l’espectacle teatral musical de Dani Miquel ‘Desfem’. Per a assistir-hi és necessària inscripció prèvia acorreu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org o al telèfon 964 82 52 15.

Benicarló pel clima

Tant el concurs de fotografia com el concert formen part de ‘Benicarló pel clima‘, un complet programa d’educació ambiental que l’Ajuntament de Benicarló ha organitzat amb l’objectiu de donar a conéixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible i els dies mundials més importants relacionats amb el medi ambient.

La regidora de Medi ambient, Filo Agut, ha declarat que “amb aquesta iniciativa Benicarló es consolidarà com un referent en l’aposta per la sostenibilitat, el medi ambient i els Objectius de Desenvolupament Sostenible”.

Whatsapp Telegram