Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
L’Ajuntament de Benicarló segueix amb el repartiment de mascaretes entre els adults de la localitat L’Ajuntament de Benicarló segueix amb el repartiment de mascaretes entre els adults de la localitat

- 11 junio, 2020 -

Al llarg de 8 dies s'han repartit un total de 15.339 mascaretes entre 6.882 vivendes L’Ajuntament de Benicarló segueix amb el repartiment de mascaretes entre els adults de la localitat

Al llarg de 8 dies s’han repartit un total de 15.339 mascaretes entre 6.882 vivendes

Castellón Información

L’Ajuntament de Benicarló ha finalitzat el repartiment de mascaretes per a la població adulta amb un total de 15.339 mascaretes repartides entre 6.882 vivendes. La distribució s’ha dut a terme al llarg de 8 dies hàbils (entre l’1 i el 10 de juny) en cinc espais municipals: el Mercat, el Mucbe, la Cambra Agrària, la Biblioteca i la Brigada d’Obres i Serveis.

Durant els dos primers dies es va concentrar el gruix del repartiment, amb 8.637 mascaretes repartides (56,3%), mentre que els punts de recollida que més mascaretes han distribuït han estat el Mercat (5.527 mascaretes – 36%), la Cambra Agrària (3.819 – 24%) i el Mucbe (3.338 – 21%).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha fet un balanç «molt positiu» del repartiment i ha destacat l’aplicació informàtica dissenyada des del Departament de Serveis Informàtics de l’Ajuntament, «que ens ha permés fer el repartiment amb gran rapidesa i eficàcia i controlant en tot moment i en temps real el ritme del repartiment, de manera que hem pogut portar més mascaretes allà on se n’estaven repartint més o redistribuir el personal en funció del volum de mascaretes repartides».

Xaro Miralles ha anunciat que «ara que hem comprovat l’eficàcia del sistema, ja podem anunciar que a partir de la setmana que ve començarem el repartiment de mascaretes per a la població infantil (de 3 a 14 anys)». L’alcaldessa ha dit que «en breu comunicarem els dies i llocs concrets on es farà aquest nou repartiment de mascaretes».

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *