Noticias Castellón
lunes, 15 de agosto del 2022 | Última actualización: 11:47

Avancen les reunions per a la construcció de la rotonda de la Ratlla del Terme al municipi de Benicarló

Tiempo de Lectura: 54 segundos

Noticias Relacionadas

La construcció de la rotonda de la Ratlla del Terme, a l'altura del Centre Comercial, continua sent una de les prioritats de l'Ajuntament de Benicarló

Castellón Información

L'alcaldessa, Xaro Miralles, i el cap del Servei Territorial d'Obres Públiques, Vicente Collado, s'han reunit aquesta setmana amb els propietaris dels terrenys afectats per avançar en la tramitació del projecte de construcció de la rotonda. En la reunió han estat presents també el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Peníscola, Jorge Rovira, i tècnics urbanístics i jurídics dels dos ajuntaments.

En la trobada s'ha parlat sobre el traçat de la rotonda i sobre les afectacions que tindrà sobre els terrenys afectats, al mateix temps que s'ha recordat els avantatges que suposarà aquesta infraestructura per al tràfic de la zona.

Cal recordar que la Generalitat ha previst per a aquest 2022 una dotació de 400.000 euros per a la construcció d'aquesta rotonda, una demanda dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola per a millorar la seguretat viària de la zona i garantir millors accessos a l'entorn comercial i industrial.