Noticias Castellón
viernes, 09 de junio del 2023 | Última actualización: 02:44

Benicarló presenta els seus atractius turístics aquest cap de setmana a Navartur

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

La Regidoria de Turisme aposta per promocionar tota l’oferta de turisme gastronòmic i nàutic així com les Falles i el patrimoni cultural. Navarra representa, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana i País Basc, un dels principals mercats turístics per a Benicarló.

Benicarló participa des d’avui i fins diumenge de la fira de turisme Navartur, que se celebra al Palau de Fires i Congressos Baluarte de Pamplona. Benicarló estarà present dins de l’estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, on presentarà tota l’oferta de turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d’esdeveniments, especialment les Falles. També es promocionarà activament qualitat en destinació i els establiments que compten amb el segell SICTED.

Es tracta d’una fira amb un públic final de perfil familiar i molt fidel a destinacions de costa del Mediterrani, com és Benicarló.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha remarcat que «Navarra se situa entre els principals mercats nacionals que rep Benicarló, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc». «Cal subratllar, a més —ha afegit la regidora— que els mercats del nord, atés que venen de més lluny, solen fer estades més llargues». Cardona ha constatat que «des de Benicarló volem continuar captant l’interès i mantenint la fidelitat del públic navarrès».