Lunes, 26 de octubre, 2020  |  
La Policia Local de Benicarló incorpora a un inspector i un oficial per a reforçar la seua estructura La Policia Local de Benicarló incorpora a un inspector i un oficial per a reforçar la seua estructura

- 28 agosto, 2020 -

La setmana que ve prendran possessió els 13 nous agents que actualment estan en pràctiques La Policia Local de Benicarló incorpora a un inspector i un oficial per a reforçar la seua estructura

La setmana que ve prendran possessió els 13 nous agents que actualment estan en pràctiques

Castellón Información

El cos de la Policia Local de Benicarló ha reforçat la seua estructura incorporant aquest mes d’agost un inspector i un oficial. L’inspector, Víctor Cheto, assumirà a més, i de manera accidental, les tasques de cap de la Policia Local, mentre que el nou oficial, Carlos Caspe, se sumarà als quatre oficials que ja té el cos.

A més, la setmana que ve prendran possessió els 13 agents que passaran a integrar la plantilla de Policia Local de manera definitiva i que durant els dos últims mesos han estat en període de pràctiques.

“Amb totes aquestes incorporacions —ha dit l’alcaldessa, Xaro Miralles—, fem un pas molt important en la consolidació de la plantilla de la Policia Local i assegurem la reorganització i l’optimització de recursos, a més de reforçar l’estructura de comandaments”.

Xaro Miralles ha reconegut que “en aquests moments és important disposar d’una plantilla en condicions que ens permeta reforçar i garantir la seguretat ciutadana“.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *