Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
Les regidories de Serveis Socials i Esports de Benicarló unifiquen l’oferta d’estiu per a xiquets de 3 a 16 anys Les regidories de Serveis Socials i Esports de Benicarló unifiquen l’oferta d’estiu per a xiquets de 3 a 16 anys

- 17 junio, 2020 -

L'Escola d'Estiu i el campus esportiu Diverestiu podran acollir un màxim de 300 alumnes i es duran a terme del 6 al 31 de... Les regidories de Serveis Socials i Esports de Benicarló unifiquen l’oferta d’estiu per a xiquets de 3 a 16 anys

L’Escola d’Estiu i el campus esportiu Diverestiu podran acollir un màxim de 300 alumnes i es duran a terme del 6 al 31 de juliol

Juan José Benito/Castellón Información

Les àrees de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, i la d’Esports de Benicarló, unifiquen aquet estiu l’oferta per a xiquets i xiquetes de 3 a 16 anys.

Una oferta que, per primera vegada, té el mateix calendari del 6 al 31 de juliol, el mateix horari de 9.00 a 14.00 hores i el mateix preu, 90 euros per les quatre setmanes.

Però degut a la pandèmia de la Covid-19, ni l’Escola d’Estiu ni el campus Diverestiu no podran oferir el servei de menjador.
La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdá, i el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, han presentat avui l’oferta lúdica, educativa i esportiva de l’Ajuntament per a aquest estiu.

Escola d’Estiu

L’Escola d’Estiu que organitza cada any la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives podrà acollir fins a un màxim de 150 alumnes d’entre 3 i 10 anys, que es repartiran entre els CEIP Eduardo Martínez Ródenas, Francesc Catalan i Ángel Esteban. Cada grup de 10 xiquets i xiquetes tindrà assignat un monitor.

Diverestiu

El campus Diverestiu, amb una vessant més esportiva, també tindrà un aforament màxim de 150 xiquets i xiquetes. Les activitats es duran a terme majoritàriament en espais a l’aire lliure o semicoberts, com l’annex del Pavelló Poliesportiu, les Pistes d’Atletisme i l’Escola de Vela.

El preu del campus inclou monitors titulats per a totes les activitats, trasllat de l’alumnat a cada activitat, material (sac i gorreta), assegurança d’accidents. Tot l’alumnat participant entrarà en el sorteig d’una bicicleta de muntanya.

Els dos regidors han insistit en què “es compliran tots els protocols d’higiene, de distanciament, de neteja i de desinfecció… Estem en una situació molt difícil que ens ha obligat a fer molts de canvis, però estem preparant-ho tot per a què, tant l’Escola d’Estiu com el Diverestiu, es puguen dur a terme amb totes les garanties de seguretat”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *