viernes, 30 de octubre, 2020  |  
La regidoria d’agricultura de Benicarló entrega als adjudicataris les claus de les parcel•les de l’Hort de la Mar La regidoria d’agricultura de Benicarló entrega als adjudicataris les claus de les parcel•les de l’Hort de la Mar

- 3 junio, 2020 -

Les persones adjudicatàries tenen l'accés restringit a tres dies a la setmana en funció de la numeració de la parcel·la La regidoria d’agricultura de Benicarló entrega als adjudicataris les claus de les parcel•les de l’Hort de la Mar

Les persones adjudicatàries tenen l’accés restringit a tres dies a la setmana en funció de la numeració de la parcel·la

Juan José Benito/Castellón Información

L’Ajuntament de Benicarló, mitjançant la regidoria d’Agricultura, ha començat a lliurar les claus de l’Hort de la Mar a les persones que van resultar adjudicatàries de les parcel·les en el sorteig celebrat a finals del mes de febrer. En total, s’entreguen 28 claus per als horts i tres per als jardins.

La regidora d’Agricultura, Inma Díaz, ha recordar que donat al Covid-19 es va retardar l’entrega de les claus i que “totes les persones han de complir una sèrie de requisits mínims abans i després d’accedir al recinte per tal de garantir la salut de les persones”.

Les persones adjudicatàries tenen l’accés restringit a 3 dies a la setmana en funció de la numeració de la parcel·la. Així, els adjudicataris dels números parells podran anar dilluns, dimecres i divendres de 6.00 a 21.00 hores, mentre que els adjudicataris dels números imparells podran anar dimarts, dijous i dissabtes també de 6.00 a 21.00 hores.

Els diumenges l’Hort de la Mar estarà tancat. A més, queden prohibides les reunions dins de l’Hort de la Mar.

També s’ha entregat material informatiu amb totes les mesures que han de tindre en compte: mantindre la distància interpersonal de dos metres, utilitzar mascareta, netejar-se les mans amb hidrogel abans i després de l’estada a l’hort o portar ferramentes pròpies i desinfectar-les amb sabó abans i després de fer-les servir.

Google+
Whatsapp Telegram