domingo, 26 de septiembre, 2021  |  
Benicarló desbrossa els principals camins rurals gràcies a una subvenció de la Diputació Benicarló desbrossa els principals camins rurals gràcies a una subvenció de la Diputació

- 3 agosto, 2021 -

Els treballs han començat pel camí de la Fossa del Pastor, camí dels Moliners i camí de Sant Jordi Benicarló desbrossa els principals camins rurals gràcies a una subvenció de la Diputació

Els treballs han començat pel camí de la Fossa del Pastor, camí dels Moliners i camí de Sant Jordi

Castellón Información

Des de la setmana passada, les màquines desbrossadores estan netejant els principals camins rurals de Benicarló. Les últimes pluges i els últims episodis de calor han fet créixer la vegetació a les vores dels camins, la qual cosa dificulta la circulació i la visibilitat en alguns encreuaments de les principals artèries del terme.

Els treballs, que es duen a terme a través d’una subvenció de la Diputació de Castelló, han començat pel camí de la Fossa del Pastor, camí dels Moliners i camí de Sant Jordi. A més, també s’han desbrossat els dos camins que circulen paral·lels a la nacional 340, el camí paral·lel a l’autopista, el camí d’Ulldecona i el camí del Puig. Les màquines desbrossadores treballaran fins divendres i netejaran la resta de camins principals del terme.

La regidora d’Agricultura, Inma Díaz, s’ha mostrat satisfeta per l’inici dels treballs, «que milloraran molt la circulació i la visibilitat dels camins» i «que eren absolutament necessaris per al treball diari dels agricultors». Per la seua banda, el regidor d’Obres i Serveis ha remarcat que «des de la Brigada treballem periòdicament en el manteniment dels camins però cada cert temps és necessari fer un desbrossament més a fons que permeta que la vegetació no cresca tan ràpid i els camins estiguen més temps en bones condicions».

Whatsapp Telegram