Noticias Castellón
jueves, 18 de agosto del 2022 | Última actualización: 23:01

Benicarló treballarà en el control de les colònies felines del municipi

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 9 segundos

Noticias Relacionadas

A la signatura del conveni , per import de 5000 euros, han acudit l'alcaldessa, Xaro Miralles, la regidora de medi ambient i participació ciutadana, Filo Agut i la presidenta de l'Associació pels Gats, Mònica Hoscheid

El conveni signat amb l'Associació pels gats-Projecte CES te com a objectiu preservar la salut pública, el control poblacional de les colònies de gats i la millora de la qualitat de vida dels felins.

L'ajuntament de Benicarló ha signat un conveni amb l'Associació Pels Gats-Projecte CES amb la finalitat de preservar la salut pública i controlar i mantindre el control de la població de les colònies felines que hi ha al nostre poble. A la signatura del conveni , per import de 5000 euros, han acudit l'alcaldessa, Xaro Miralles, la regidora de medi ambient i participació ciutadana, Filo Agut i la presidenta de l'Associació pels Gats, Mònica Hoscheid.

conveni projecte CES gats benicarlo 01-07-22

Segons estipula el conveni, es subvencionaran els gastos propis de la metodologia CER (Captura, Esterilització i Retorn) així com altres tractaments veterinaris per al control sanitari de les colònies. El conveni servirà també per a adquirir el material necessari per a executar aquestes accions i la compra de productes alimentaris per als gats.

Amb este conveni l'Ajuntament dona suport econòmic a les tasques de gestió que de manera voluntària porta a terme l'associació i alhora que garanteix unes bones condicions de vida i de salut als animals.