Noticias Castellón
jueves, 30 de junio del 2022 | Última actualización: 07:25

Benicarló presenta la 40a edició del Certamen de Pintura

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Les peces, que han de ser originals, es podran presentar fins al 17 de juliol i optaran a un premi de 3.000 euros

La pintura prendrà un protagonisme especial a Benicarló aquest estiu gràcies al seu certamen, més conegut com a Biennal de Pintura. La Regidoria de Cultura ha convocat la 40 edició del Certamen de Pintura Ciutat de Benicarló, destinat als artistes residents a Espanya (excepte els guanyadors del primer premi de les tres edicions anteriors).

Aquest certamen de pintura, amb gran repercussió i amb una forta consolidació a Benicarló, té l’objectiu de fomentar, desenvolupar i donar suport a la disciplina de les arts plàstiques i reconèixer el talent expressiu tant dels nous creadors com d’aquells artistes ja consagrats. Com demostren les edicions que s’han dut a terme fins ara, les obres guanyadores configuren un magnífic fons pictòric per a l’Ajuntament de Benicarló.

Pel que fa a les obres que optaran al concurs, tant la tècnica utilitzada com el tema son lliures. Les peces, que han de ser originals, es podran presentar fins al 17 de juliol i optaran a un premi de 3.000 euros. Els criteris que tindrà en compte el jurat per tal d’escollir l’obra guanyadora seran la qualitat expressiva, l’originalitat, la creativitat, la perfecció tècnica i artística, la composició i la dificultat.

El lliurament dels premis tindrà lloc dijous 18 d’agost al Mucbe. L’acte servirà també per a inaugurar l’exposició de les 20 obres que prèviament haurà seleccionat el jurat d’entre totes les que s’han presentat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí