Noticias Castellón
martes, 30 de mayo del 2023 | Última actualización: 23:52

Benicarló adjudica la renovació de les casetes de socorrisme de les platges del Morrongo i la Caracola

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 15 segundos

Noticias Relacionadas

Les casetes inclouen lavabo i vestidor públic adaptats. La instal·lació es completa amb una torre de vigilància en la part superior per a un major control dels banyistes

L‘Ajuntament de Benicarló ha adjudicat a l’empresa Carrocerías Esteva la renovació de les dos casetes de socorrisme de les platges del Morrongo i la Caracola per un import de 89.540 euros (IVA inclòs). Les casetes inclouen lavabo i vestidor públic adaptats, a més de taquilles per a què les persones que fan servir el canal nàutic puguen guardar els seus efectes personals.

Els mòduls, que s’instal·laran abans de l’inici de la temporada d’estiu, que comença el 27 de maig, compten també amb una zona de magatzem per a guardar el material que s’utilitza per al bany de les persones amb discapacitat: cadires amfíbies, caminadors de platja i crosses.

La instal·lació es completa amb una torre en la part superior per a les tasques de vigilància i control dels banyistes.

La renovació de les casetes de socorrisme és una de les actuacions previstes dins del programa de millora de les infraestructures turístiques que permetrà millorar els serveis que ofereixen les platges que compten amb més afluència d’usuaris.

“Amb aquesta actuació —ha explicat la regidora de Turisme, Isabel Cardona— tindrem uns equipaments més eficients, pràctics i còmodes per als socorristes, i a més millorarem la seguretat i l’atenció als banyistes i usuaris de les platges”.