Domingo, 9 de agosto, 2020  |  
El Temps d’Objectes Animats arriba a Benassal el cap de setmana amb el teatre com a protagonista El Temps d’Objectes Animats arriba a Benassal el cap de setmana amb el teatre com a protagonista

- 11 septiembre, 2019 -

L'exposició es podrà visitar en el Forn de Dalt mentre que l'actuació serà a La Mola El Temps d’Objectes Animats arriba a Benassal el cap de setmana amb el teatre com a protagonista
L’exposició es podrà visitar en el Forn de Dalt mentre que l’actuació serà a La Mola
Castellón Información
Els dies 13 i 14 de setembre Temps d’Objectes Animats arriba a Benassal. Una exposició per a veure el teatre des de dins, visites guiades per a recórrer, tocar i provar de fer teatre i un espectacle de teatre en acció.
L’exposició es podrà visitar en el Forn de Dalt el divendres de 11h a 14h i de 16.30h a 19.30h i el dissabte de 11h a 13h. A més, el dissabte a les 17.30h tindrà lloc una actuació en Els Porxos de la Mola.
Carles Benlliure, promotor de la iniciativa, ha explicat que “l’objectiu de la campanya és portar activitats culturals als pobles durant tot l’any. En Temps d’Objectes Animats el públic pot conéixer el món dels titelles i el teatre des de dins i introduir-se entre bastidors”.
Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *