domingo, 24 de octubre, 2021  |  
Benassal prepara un homenatge a l’obra escrita en la joventut de Carles Salvador Benassal prepara un homenatge a l’obra escrita en la joventut de Carles Salvador

- 26 febrero, 2021 -

A causa de la pandèmia per Covid19, s'ha decidit crear una exposició virtual a través de les xarxes socials Benassal prepara un homenatge a l’obra escrita en la joventut de Carles Salvador

A causa de la pandèmia per Covid19, s’ha decidit crear una exposició virtual a través de les xarxes socials

Castellón Información

La Fundació Carles Salvador ha preparat un nou homenatge a l’obra del mestre Carles Salvador, en aquesta ocasió a aquella escrita i divulgada durant la seua joventut. Textos que aquest 2021 compleixen 100 anys i alguns que ja els sobrepassen formen part d’una exposició virtual única amb vint-i-cinc peces que cada setmana es podrà gaudir a través dels perfils de Facebook, Twitter i Instagram de la Fundació Carles Salvador.

A causa de la pandèmia per Covid19, s’ha decidit crear una exposició virtual i a l’abast de qualsevol persona visca a on visca. D’aquesta forma, les limitacions de mobilitat no són un impediment per a gaudir amb l’obra del mestre, escriptor i articulista valencià establit a Benassal.

Les persones que viuen a Benassal o tenen la possibilitat de visitar la localitat del Maestrat amb seguretat i complint la normativa de mobilitat per la Covid19, podran contemplar els textos originals en la seu de la Fundació Carles Salvador. I és que, cada setmana, coincidint amb la seua publicació a xarxes s’exposarà una obra original al Museu Carles Salvador. Cal indicar que totes les obres centenàries del mestre Carles Salvador es custodien a Benassal en forma de retalls de revistes i periòdics i, els mateixos originals manuscrits o mecanografiats.

Els responsables de la Fundació han triat aquesta selecció de vint-i-cinc obres amb dates de publicació compreses entre 1913 i 1921 tenint en compte la diversitat dels gèneres (poesia, narrativa, teatre, articles de premsa) i la varietat temàtica (ensenyament, valencianisme o amor…).

Whatsapp Telegram