Noticias Castellón
jueves, 07 de julio del 2022 | Última actualización: 21:39

Barrachina urgeix prendre mesures per resoldre la crisi diplomàtica amb Algèria

Tiempo de Lectura: 4 minutos, 13 segundos

Noticias Relacionadas

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló reivindica les polítiques del PPCS com les úniques que generen “estabilitat, creixement, ocupació i prosperitat”

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, urgeix al fet que el Govern d'Espanya resolga “com més prompte millor” la crisi diplomàtica amb Algèria, perquè “el taulell no pot ni deu pagar els plats trencats”. La líder dels Populars de Castelló es posiciona així del costat d'una indústria que genera 25.000 ocupacions a la província i que en els últims dies clama per una solució a l'encreuament de declaracions que s'està produint entre el govern algerià i el d'Espanya, i que posa en risc no sols el negoci amb un dels nostres millors clients provincials, sinó un dels grans subministradors de gas natural, energia imprescindible per al funcionament dels forns ceràmics.

Ho ha fet en el transcurs d'un Comité Executiu Provincial del PPCS, celebrat hui en el Grau de Castelló, on ha reivindicat les polítiques del PP com les “úniques que generen estabilitat, creixement, ocupació i prosperitat”, i en la qual també s'han aprovat les noves altes d'afiliacions de l'organització, que ja sumen 378 en l'últim exercici. “La família del PP creix. Cada vegada són més els castellonencs que entenen que som l'alternativa de futur per a Castelló. Continuarem treballant perquè així siga, des de la humilitat, amb responsabilitat, però també amb convicció i determinació”, ha declarat.

“Les polítiques erràtiques de Pedro Sánchez només generen incendis. Les bandades i la falta de criteri del govern del PSOE i els seus socis són una amenaça per als castellonencs i el conjunt dels espanyols. No sols no resol els problemes dels ciutadans, sinó que cada dia li genera nous. És hora que deixe pas al Partit Popular, tal com demana la ciutadania, perquè puguem començar a posar ordre en el caos que provoquen”, ha afegit.

“La indústria ceràmica necessita el gas d'Algèria, no sols perquè el sector és consumidor intensiu i dependent d'aquesta energia en el seu dia a dia, sinó perquè a més ajuda a regular els preus, una cosa absolutament imprescindible en un moment d'escalada dels costos energètics de les quals el govern de Sánchez tampoc ha sigut capaç d'afrontar i posar en corriol”, ha indicat. Per això, reclama que “s'esgoten totes les vies diplomàtiques, s'atenguen les demandes de Ascer i Anffecc, i es pose pau en un conflicte que es va generar de manera innecessària, fruit de la inexperiència i irresponsabilitat dels socialistes amb les seues decisions”.

ALTERNATIVA DE FUTUR

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló reivindica les polítiques del PPCS com les úniques que generen “estabilitat, creixement, ocupació i prosperitat”. “Tot el que toca el PSOE acaba funcionant malament. La sanitat s'ha convertit en un autèntic infern per als pacients de Castelló, amb retallades de personal i mitjans que van en contra de la salut dels castellonencs; la cistella de la compra s'ha tornat a disparar un 10%, abocant a milers de famílies a la pobresa; la gasolina supera ja els 2 euros/litre, demostrant que la solució Sánchez només serviria per a encarir omplir l'assortidor. Els castellonencs necessiten que li baixen els impostos, que s'elimine burocràcia, que es posen menys traves en el seu dia a dia enfront de l'espiral de l'esquerra de prohibir sense fi, i sobretot, estabilitat i objectius clars de futur. Els governs han de ser un aliat, no una càrrega, i ara mateix el PSOE i els seus socis ho són per als castellonencs i el conjunt dels espanyols. És l'hora d'Alberto Núñez Feijóo, Carlos Mazón i el Partit Popular”, ha incidit.

NOVES AFILIACIONS

El Comité Executiu també ha donat compte de les noves afiliacions del PPCS, sumant 378 altes en l'últim any des que Marta Barrachina va assumir la presidència del partit. “La família del PP creix. Cada vegada són més els castellonencs que entenen que som l'alternativa de futur per a Castelló. Continuarem treballant perquè així siga, des de la humilitat, amb responsabilitat, però també amb convicció i determinació”, ha declarat. “Gràcies a tots els castellonencs per la confiança, serem la clau que òbriga la porta de les solucions que necessiten”, ha afegit.

En aquest sentit, la presidenta del PPCS, Marta Barrachina, avança que l'organització es bolcarà en les pròximes setmanes a continuar reivindicant “les inversions i millores que retornen la dignitat als serveis sanitaris de Castelló, els pitjors de tota la Comunitat Valenciana per les retallades de Puig; la baixada d'impostos, perquè les famílies necessiten un alleujament de la pressió fiscal, no condemnar-les a viure d'ajudes; i la lluita contra l'ocupació il·legal d'habitatges, que ja s'ha convertit en un vertader problema per als castellonencs, amb un 50% més de casos en els primers mesos d'aquest any 2022.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí