Noticias Castellón
sábado, 23 de septiembre del 2023 | Última actualización: 04:08

Les platges del Morrongo i la Caracola ja llueixen les banderes blaves que demostren la qualitat de les seues aigües

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 19 segundos

Noticias Relacionadas

En els pròxims dies, està prevista la neteja i posada a punt de la platja d’Aiguadoliva

Castellón Información

Aquest matí, l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha presidit l’acte d’hissada de la bandera blava a la platja del Morrongo, acompanyada dels regidors de Turisme, Rosana Marzá, de Serveis Públics, Ilde Añó, de Medi Ambient, Ximo Bueno, de la reina de les Festes i de les dames de la cort d’honor. Al mateix temps, també s’ha hissat l’altra bandera blava atorgada a Benicarló, la de la platja de la Caracola.

Miralles s’ha mostrat satisfeta per aquests distintius i ha avançat que «el nostre objectiu és mantenir aquestes dos banderes blaves i aconseguir-ne de noves». «En els pròxims dies, la Brigada d’Obres i Serveis s’encarregarà de netejar i posar a punt la platja d’Aiguadoliva, perquè realment és una platja amb una qualitat d’aigua excepcional», ha finalitzat l’alcaldessa.

hissada_bandera_blavaPer la seua part, la regidora de Turisme ha remarcat que “per a Benicarló és molt important obtenir aquests certificats de qualitat, perquè posa de manifest el treball conjunt que entre les diferents regidories duem a terme per a millorar poc a poc les platges”.

Cal recordar que la bandera blava és un distintiu de qualitat atorgat per la Fundació d’Educació Ambiental (FEE) que reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de la platja. En concret, les platges que vulguen estar guardonades amb la bandera blava han de complir criteris d’informació i educació ambiental, de qualitat de l’aigua, de gestió ambiental i de seguretat i serveis.