martes, 18 de mayo, 2021  |  
El Servei de Mediació Hipotecària de Nules rep més de 100 visites des de gener fins a juliol del 2017 El Servei de Mediació Hipotecària de Nules rep més de 100 visites des de gener fins a juliol del 2017

- 31 julio, 2017 -

El programa d’habitatge ha atès a 64 persones i entre els assumptes més tractats es troben la clàusula terra i les reclamacions hipotecàries amb... El Servei de Mediació Hipotecària de Nules rep més de 100 visites des de gener fins a juliol del 2017

El programa d’habitatge ha atès a 64 persones i entre els assumptes més tractats es troben la clàusula terra i les reclamacions hipotecàries amb 68 persones

Castellón Información 

El Servei de Mediació Hipotecària de l’Ajuntament de Nules ha rebut un total de 109 visites en el període comprés de gener a juliol del present any 2017 i s’han obert 71 expedients, dels quals n’hi ha 46 tancats ja que la majoria estaven relacionats en temes dels que es demanava informació.

Regidor Sanitat Nules Antonio Romero“Entre els assumptes als que s’ha tingut que prestar més atenció es troben la clàusula terra i les reclamacions hipotecàries amb 68 persones, i els relacionats amb execucions hipotecàries”, matisa el regidor d’Habitatge, Antonio Romero.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules també ha ficat a disposició dels veïns i de les veïnes un servei d’atenció directa amb l’objectiu de oferir informació, orientació i assessorament en matèria d’habitatge, aquest servei ha atès a un  total de 64 persones en el primer semestre de l’any 2017.

“Aquest servei forma part del Programa d’Habitatge municipal que ofereix el departament de Serveis Socials i que ha tingut una gran acceptació entre la ciutadania ja que sols molts els dubtes que hi ha en relació als assumptes que tenen a veure amb l’habitatge”, comenta Romero.

En concret, en Habitatge Social s’han tramitat 29 sol·licituds de Promoció Pública de la Generalitat Valenciana en règim de lloguer (EIGE) i inscripció en el Registre de Demandants d’Habitatge de la Generalitat Valenciana (Infohabitatge); a més en temes relacionats amb Ajudes per a Lloguer s’han tramitat 49 sol·licituds.

Altres qüestions per les que han mostrat interès els veïns i les veïnes de Nules són pel Pla Renhata que té a veure en la reforma de cuines i banys i adaptació dels habitatges per a persones amb diversitat funcional i Pla Renove de calderes i finestres.

També ha hagut demandes d’informació i assessorament en temes relacionats en la rehabilitació edificatòria, “les ajudes que es donen per aquest concepte són  per la intervenció en elements comuns d’edificis d’habitatges, millora en l’accessibilitat, conservació i eficiència energètica”, conclou el regidor d’Habitatge.

Whatsapp Telegram