martes, 24 de noviembre, 2020  |  
Identificades 21 persones per incompliment de mesures sanitàries i 4 denúncies per tinença de drogues a Benicarló Identificades 21 persones per incompliment de mesures sanitàries i 4 denúncies per tinença de drogues a Benicarló

- 13 octubre, 2020 -

També s'ha interposat una denúncia per no portar mascareta Identificades 21 persones per incompliment de mesures sanitàries i 4 denúncies per tinença de drogues a Benicarló

També s’ha interposat una denúncia per no portar mascareta

Castellón Información

Aquest cap de setmana, la Policia Local de Benicarló ha continuat amb l’operatiu especial fixe per a vigilar les zones on habitualment es reuneixen els joves durant les nits, especialment en places i parcs de la ciutat.

Concretament, a través de la unitat canina s’han realitzat tasques de vigilància i prevenció del consum de drogues, estupefaents i substàncies il·lícites. Com a conseqüència de l’operació, s’han realitzat 4 denúncies administratives per tinença de drogues.

Paral·lelament, el control de places i carrers per tal d’evitar la concentració de persones a la via pública i controlar el compliment de les mesures d’higiene i seguretat ha donat com a resultat la identificació de 21 persones. També s’ha interposat una denúncia per no portar mascareta.

Google+
Whatsapp Telegram