martes, 21 de septiembre, 2021  |  
22.000 usuaris han consultat l’aplicació de la Magdalena per a seguir el programa d’actes  22.000 usuaris han consultat l’aplicació de la Magdalena per a seguir el programa d’actes 

- 27 marzo, 2017 -

L’app incloïa com a novetat enguany la possibilitat de votar en el concurs de gaiates i en el de mascletaes, en el qual s'han... 22.000 usuaris han consultat l’aplicació de la Magdalena per a seguir el programa d’actes 

Castellón Información 

Més usuaris en l’aplicació oficial de la Magdalena 2017. Enguany 22.000 persones han consultat el programa de les festes fundacionals a través dels seus mòbils, a més de poder votar en els concursos de gaiates i mascletaes i rebre les notificacions amb canvis en la programació, com el divendres a la nit quan es van traslladar concerts de la plaça Major per la pluja.

Aquests 22.000 usuaris corresponen a 7.000 noves descàrregues de l’aplicació, sumant els sistemes operatius iOS i Android en què està disponible, i 15.000 actualitzacions. “Són 2.000 usuaris més que en l’edició de la Magdalena de l’any passat”, segons han explicat la regidora de Festes, Sara Usó, i la vicepresidenta de la Junta de Festes, Lidón Barberá.

L’aplicació oficial de la Magdalena 2017, desenvolupada per l’empresa castellonenca Soluciones Cuatroochenta, incloïa com a novetat enguany la possibilitat de votar en el concurs de gaiates i en el de mascletaes. Una novetat que ha resultat tot un èxit a tenor de la participació que s’ha registrat. En total s’han registrat 4.000 vots dels quals 3.000 han sigut vàlids ja que s’han eliminat tots els registres duplicats. Tal com s’informava en la pròpia aplicació, solament es permetia un vot per dispositiu per a evitar que una mateixa persona poguera emetre més d’un vot.

El Patronat Municipal de Festes i la Junta de Festes han valorat molt positivament aquesta participació tenint en compte que la votació solament s’activava una hora al dia en el cas de les mascletaes i unes cinc hores per al concurs de gaiates. Quant al concurs de gaiates, el premi del públic designat a través de les votacions de l’app oficial de Magdalena va ser per al monument de la Gaiata 19 La Cultural, amb un total de 131 vots (18%) seguida molt d’a prop per la Gaiata 6 Fanal-Ravalet, que va obtenir 117 vots (16%) mentre que en tercer lloc es va situar la Gaiata 15 Sequiol, amb 105 vots (15%). El premi del públic de les mascletaes es donarà a conèixer en la gala de pirotècnia que se celebrarà dissabte que ve.

Cal destacar que l’app oficial Magdalena 2017 incloïa totes les activitats que s’han dut a terme durant els nou dies de festes, per la qual cosa les persones que li l’han descarregat han tingut a l’abast de la seua mà els més de 600 actes que conformen el programa, entre els oficials organitzats per la Junta de Festes i els de gaiates, ens vinculats, colles i altres col·lectius o locals d’oci. Enguany l’aplicació també ha estat disponible en valencià per primera vegada.

 

 

Whatsapp Telegram