domingo, 28 de noviembre, 2021  |  
Les associacions de dones de Castelló, seran l’eix que vertebrarà el I Congrés de Dones de la ciutat Les associacions de dones de Castelló, seran l’eix que vertebrarà el I Congrés de Dones de la ciutat

- 16 octubre, 2021 -

La jornada s'iniciarà amb una ponència inaugural a càrrec de Rosa Cobo Bedia, qui farà un repàs dels drets que han assolit les dones... Les associacions de dones de Castelló, seran l’eix que vertebrarà el I Congrés de Dones de la ciutat

La jornada constarà d’una ponència inaugural a càrrec de Rosa Cobo Bedia, qui farà un repàs dels drets que han assolit les dones des de la transició

Castellón Información

El proper dissabte 23 d’octubre, Castelló celebra el que serà el I Congrés de Dones de Castelló. Una cita única que convertirà la capital de La Plana en la capital del feminisme i que, sobretot, posarà en valor les associacions de dones de la ciutat i tot el seu treball que ha afavorit en la visibilització de les dones a l’espai públic i la consecució d’un gran nombre de drets.

Tal com ha indicat la regidora de Feminisme, Verònica Ruiz, “serà un dia per continuar empoderant-nos i fomentar la igualtat real i efectiva en totes les esferes de la societat”.

Aquesta primera edició d’aquest encontre està tenint una gran acollida per part de la ciutadania i reunirà a 200 dones i associacions de Castelló. De fet, l’edil Ruiz ha posat de manifest que “a una setmana vista el ritme d’inscripcions està sent alt i és per alegrar-nos, perquè les dones de Castelló volem juntar-nos i compartir moments conjunts en pro de la igualtat”. Tota aquella dona que vulga participar pot inscriure’s a través de igualdad@castello.es.

La jornada constarà d’una ponència inaugural a càrrec de Rosa Cobo Bedia, qui farà un repàs dels drets que han assolit les dones des de la transició fins a l’actualitat i quin paper han jugat les associacions en aquesta fita. Després, tindran lloc dos taules temàtiques, les quals tractaran sobre l’actualitat de les associacions de la ciutat atenent a la seua trajectòria i sobre quin paper es vol assumir per les associacions de dones en el futur immediat. En acabar, hi ha previst un taller més participatiu sobre el treball en xarxa de les associacions.

A més, la regidora Ruiz ha destacat que el I Congrés de Dones de Castelló que tindrà lloc al Celebrity Lledó “ens servirà per escoltar-nos, ajudar-nos, compartir inquietuds i projectes i teixir conjuntament el camí de la igualtat”.

 

Whatsapp Telegram