viernes, 16 de abril, 2021  |  
Naix una associació per a la diferenciació i l’assoliment de la figura de qualitat de la Clemenules de la Plana Naix una associació per a la diferenciació i l’assoliment de la figura de qualitat de la Clemenules de la Plana

- 26 febrero, 2021 -

Un total de 29 promotors de diferents poblacions de la província donen suport a aquesta iniciativa i s'han reunit a Nules per a firmar... Naix una associació per a la diferenciació i l’assoliment de la figura de qualitat de la Clemenules de la Plana

Un total de 29 promotors de diferents poblacions de la província donen suport a aquesta iniciativa i s’han reunit a Nules per a firmar els estatuts

Castellón Información

Avui s’ha constituït l’Associació per a la diferenciació i posada en valor de la qualitat de la Clemenules de la comarca de la Plana de la província de Castelló, amb la que es vol aconseguir la figura de qualitat per a la Clemenules de la Plana. De fet, la creació d’aquesta entitat jurídica permetrà dur a terme els tràmits i gestions pertinents per a poder obtindre aquest reconeixement.  

Així doncs, l’associació compta amb un total de 29 promotors d’entitats tant del sector agrari, com ara cooperatives de serveis, cooperatives i comerços d’exportació de cítrics, o institucions vinculades al sector agrari, com de l’administració pública, com ara alcaldes i regidors, de Nules, Castelló, Borriana, Betxí, Vila-real, Moncofa, la Vilavella, la Llosa, Almassora, Artana, la Vall d’Uixó, les Alqueries i Onda que s’han reunit al saló multifuncional de Nules per a signar els corresponents estatuts.

De manera que, en aquesta primera jornada s’han aprovat, per unanimitat, els estatuts, i els membres de la junta provisional formada per Juan Vicente Moros, com a president; César Estañol, com a secretari; Carmen Jorques, tresorera; i com a vocals es troben Joaquín Tárrega, Mª Lourdes Falcó; Enrique Font; José Francisco Nebot i Roberto Llombart.

Amb tot, la pròxima setmana es presentarà l’associació oficialment al Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana. 

Cal assenyalar, a més, que aquesta iniciativa s’ha estat treballant al llarg de diversos mesos des de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador. 

Whatsapp Telegram