Noticias Castellón
jueves, 29 de septiembre del 2022 | Última actualización: 20:36

El cantautor castellonenc Artur Àlvarez protagonitza les Nits al Claustre aquest dijous

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 11 segundos

Noticias Relacionadas

El concert gratuït serà al Museu de Belles Arts i la programació d'enguany es tancarà el 15 d'agost amb Fabián Barraza Django's Quarte

Castellón Información 

Les Nits al Claustre, la proposta d'espectacles a l'aire lliure al Museu de Belles Arts de Castelló que organitza l'Institut Valencià de Cultura, continuen aquesta setmana amb el concert del cantautor castellonenc Artur Àlvarez. Tal com ja es va programar l'any passat, en aquesta edició les Nits al Claustre tornen a oferir propostes d'estils musicals i gèneres molt diferents i, a més, han inclòs un contacontes per a públic adult.

En aquest cas, el castellonenc Artur Àlvarez, juntament amb la banda que habitualment l'acompanya, presentarà una selecció dels temes més significatius de la seua discografia dedicada als nostres poetes, amb una atenció especial a Bernat Artola, Miquel Peris i al seu últim treball discogràfic, '10 Poetes contemporanis'.

Els concerts tenen lloc tots els dijous a les 22.30 al claustre del Museu de Belles Arts de Castelló, amb l'entrada gratuïta, i tenen l'objectiu d'apropar nous estils de música al públic en un ambient relaxat. En conjunt, aquesta programació fuig d'encasellaments temàtics i opta per propostes diverses i fresques molt adequades per a les nits d'estiu a la ciutat.

Més propostes d'estiu

La programació d'enguany de Nits al Claustre es tancarà el 15 d'agost amb el concert de Fabián Barraza Django's Quarte.