Noticias Castellón
miércoles, 29 de noviembre de 2023 | Última actualización: 22:17

Arriba el programa d’activitats de setembre a Cabanes per a dinamitzar l’oci de la localitat

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 40 segundos

Noticias Relacionadas

Una de les activitats més destacables en el programa serà el ‘Gimnasio en la Playa’, activitat que es realitzarà en la pedania de Torre de la Sal

Amb l’arribada del mes de setembre arriben nous plans per a poder gaudir al cent per cent dels últims dies d’estiu. A Cabanes, per exemple, l’ajuntament de la localitat ens presenta el seu programa d’activitats per a facilitar l’oci tant dels veïns de la localitat com dels turistes.

Una de les activitats més destacables en el programa serà el ‘Gimnasio en la Playa‘, activitat que es realitzarà en la pedania de Torre de la Sal i que combinarà diferents activitats com el ‘zumba’, el ioga i altres exercicis aeròbics. Aquesta activitat podrà dur-se a terme els dies 1,2,5,6,7 i 8 de setembre i serà totalment gratuïta.

El senderisme i les visites guiades també cobraran especial importància, amb la ruta de senderisme històric ‘Una historia de romanos’ el 2 de setembre i una altra de senderisme cromàtic anomenada ‘Ruta del vino’ per al 9 de setembre. Ambdues tindran un preu de 3 € per als adults, 1,5 € per als xiquets de 7 a 12 anys i gratis per als menors de 7. Quant a les visites guiades, tant el dia 2 com el dia 9 es podrà visitar la torre de guaita de Torre de la Sal, amb un preu de tan sols 1,5 € per persona.

Finalment, el diumenge 18 de setembre es podrà participar en una ruta teatralitzada per les zones més antigues de Cabanes. ‘Un paseo medieval’ permetrà a tots els assistents viatjar en el temps entre emocions, realitat i una mica de ficció. A més, els preus seran exactament iguals que els de les rutes de senderisme, anant de 3 € a completament gratuïts segons l’edat.

Amb aquestes activitats s’espera oferir un calendari ampli de coses per fer en unes dates on l’oferta escasseja, pel que apuntar-se ara és la millor opció per a no quedar-se sense plans. I és que al setembre també es pot continuar gaudint de l’estiu.